Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Groententaart

Groententaart

met prei en komijnekaas

ca. 25 min
4
personen

Extra lekker met Boeren-Leidse kaas.

Ook Lekker (met)

75 g gedroogde tomaten
4 plakjes bladerdeeg
180 g verse ricotta
75 g geraspte Parmezaan
2 eieren
1 el bloem
scheutje olijfolie
2 el dille en bieslook
beetje peper
extra: 1 persoons taartvormpje (10 cm doorsnede, 2 cm hoog)
0 0
ricotta-taartje met Parmezaan

ricotta-taartje met Parmezaan

en gedroogde tomaat
Voorgerecht
ca. 45 min
4
personen
Deeg:
250 g bloem
snuf zout
125 g roomboter + extra om vormpjes in te vetten
1 eigeel
ca. 125 ml koud water
Vulling:
1 kleine bloemkool
2 zoete puntpaprika’s
olijfolie, zout & peper
1 handje zonnebloempitten en pompoenpitten
250 ml mascarpone of room
100 ml melk
2 eieren
1 eidooier
50 g geraspte Parmezaanse kaas
1 bosje kervel of bijv. cress
8 tot 10 éénpersoons vierkante bakringen of springvormen
aluminiumfolie
blindbakvulling (bijv. spliterwten)
0 0
groentetaartje

groentetaartje

met bloemkool
Hoofdgerecht
ca. 1 uur en 30 min.
8
personen

Recent bekeken