Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Gemberbouillon

Gemberbouillon

met sobanoodels en paddenstoelen

ca. 30 min
4
personen

gemakkelijk en snel een soepje op tafel

Ook Lekker (met)

1 pot kippenbouillon
2 Hollandse haantjes
300 g gemengde wilde paddenstoelen
1 el olie
zout en peper
100 g plakjes ontbijtspek of panchetta (Italiaans ontbijtspek)
1 el bloem
150 g verse kleine sjalotjes of 4 el zilveruitjes (afgespoeld)
1 el roomboter (om te bakken)
2 teentjes knoflook
2 blaadjes laurier
paar takjes tijm
3 dl donker bier (Monnicker Moker)
0 0
‘coq au biere’

‘coq au biere’

met Hollandse haantjes en wilde paddenstoelen
Hoofdgerecht
ca. 90 min.
4
personen
Voor de chutney:
200 g rode uien
1 teen knoflook
1 tak rozemarijn
olie om te bakken + boter,
½ dl rode wijnazijn
1 el honing
½ dl rode wijn
1 dl water
Voor de burgers:
150 g zwarte (beluga) linzen (kan uit blik)
75 g walnoten of pecannoten
½ rode ui
1 teen knoflook
150 g (gemengde) paddenstoelen
ca. 6 takjes platte peterselie
1 ei
2 el olijfolie
20 g havermout
versgemalen peper en zeezout
1 el sojasaus
citroensap
1 brood (Desemenzo)
2 avocado’s
1 kropje eikenbladsla
extra nodig: keukenmachine
0 0
paddenstoelenburger

paddenstoelenburger

met rode ui chutney
Hoofdgerecht
ca. 45 min
2
personen

Recent bekeken