Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
peer met zabaglione

peer met zabaglione

uit de oven

ca. 20 min
4
personen

Je kunt de zabaglione iets meer frisser/fruitiger maken door de helft van de marsala te vervangen door b.v een fruitige witte wijn zoals Sauvignon Blanc. 

Ook Lekker (met)

2 perssinaasappels
2 grote peren (niet te rijp)
1 el boter
3 el fijne kristalsuiker
4 stroopwafels van de markt
om te bestrooien: poedersuiker
0 0
peer met stroopwafel

peer met stroopwafel

en sinaasappelsiroop
Desserts
ca. 15 min
4
personen
8 stoofpeertjes (Gieser Wildeman)
300 ml sterke koffie (Blanche Dael Costa Rica Santa Anita)
1 kaneelstokje
1 cm verse gember
1 steranijs
1 stuk sinaasappelschil
90 g rietsuiker
1 L vanille-ijs
0 0
koffie stoofperen

koffie stoofperen

met vanille-ijs
Desserts
Ca. 2,5 uur incl. stooftijd
4
personen
Voor de rijst:
100 g dessertrijst of risottorijst
1 mespuntje zout
100 g suiker
1 vanillestokje
250 ml melk
2 lekkere, niet te rijpe peren
100 g suiker
1 citroen
Voor de praliné:
200 g suiker
water
100 g gemengde noten (hazelnoten, amandelen, walnoten)
vetvrij papier
0 0
arroz con leche

arroz con leche

met gepocheerde peer en praliné
Desserts
ca. 30 min
4
personen

Recent bekeken