Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Kweeperen

Kweeperen

In de oven gebakken

ca. 60 min
4
personen

Serveer met crème fraîche of boerenyoghurt en getoast vijgen- of rozijnenbrood.

Ook Lekker (met)

½ sjalotje
2 el olie om te bakken
ca. 200 g gemengde (gewassen) paddenstoelen
1 mooie grote rijpe vijg
peper en zout
30 g walnoten
1 takje tijm
4 sneden desembrood
ca. 12 plakjes kaas
bijvoorbeeld Joris’ 35+ Boerenkaas
0 0
herfsttoast

herfsttoast

met Joris' 35+ boerenkaas
Lunch
ca. 10 min
2
personen
100 g. hazelnoten
300 g. restjes koude kip
4 verse vijgen
groene bloemkool (Romanesco) of gewone bloemkool
(vijgen)balsamico
zout en peper
olijfolie
veldsla en/of rucola en/of winterpostelein
0 0
salade koude kip, vijgen

salade koude kip, vijgen

en hazelnoten
Hoofdgerecht
ca. 15 min
4
personen
450 g tutti frutti (eko), 125 g walnoten, 850 ml water, 400 g polenta (maïsgries), 1 tl zout, 3 el extra vergine olijfolie, 60 g roomboter, 2 eieren, 4 el rietsuiker, 2 el venkelzaad, 250 g bloem, anti-aanbak cakeblik (26 cm Ø)
0 0
tutti frutti polentacake

tutti frutti polentacake

met walnoten
Desserts
ca. 60 min
10
personen

Recent bekeken