Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
kastanjewalnoten taart

kastanjewalnoten taart

herfstig tintje

Ca. 1,5 uur (incl. wachttijd)
8
personen

Geef er licht gezoete crème fraîche bestrooid met gemalen speculaaskruiden of kaneel bij.

Ook Lekker (met)

450 g tutti frutti (eko), 125 g walnoten, 850 ml water, 400 g polenta (maïsgries), 1 tl zout, 3 el extra vergine olijfolie, 60 g roomboter, 2 eieren, 4 el rietsuiker, 2 el venkelzaad, 250 g bloem, anti-aanbak cakeblik (26 cm Ø)
0 0
tutti frutti polentacake

tutti frutti polentacake

met walnoten
Desserts
ca. 60 min
10
personen
Deeg:
90 g roomboter
2 el poedersuiker
2 eidooiers
180 g bloem
1 à 2 el koud water
boter om in te vetten
Crème:
75 g blanke amandelen
100 g poedersuiker
120 g zachte roomboter
2 eidooiers
2 eieren
8 gewelde pruimen
Gelei:
2 dl Vino Santo
5 g gelatinepoeder
extra nodig 24 cm. taartvorm of 6 vormpjes van 10 cm.
bakpapier en blindbakvulling (rijst of rauwe erwten)
0 0
amandelpruimentaart

amandelpruimentaart

met Vin Santo gelei
Desserts
ca. 90 min.
6
personen
deeg:
250 g boter
150 g basterdsuiker
300 g bloem
½ tl zout
vulling:
850 g niet te rijpe peren
½ citroen
1 tl kaneel
2 cm verse gember
100 g gewelde abrikozen
100 g walnoten
4 el paneermeel
1 ei
extra nodig:
plastic folie
lage taartvorm ∅ 30 cm
5 1
perentaart met walnoten

perentaart met walnoten

gewelde abrikozen en gember
Desserts
Ca. 20 min. + 1 uur bakken
10
personen
125 g bloem
ca. 400 g geschilde appels (Elstar/Goudreinet)
5 kardemom pitten
¼ citroen
2 el witte basterdsuiker
80 g koude roomboter
crème fraîche
1 el kristalsuiker om te bestrooien
1 el boter om te smelten
2 à 3 el ijswater
snuf zout
0 0
appel galette

appel galette

met kardemom-appelsiroop
Desserts
ca. 90 min.
6
personen

Recent bekeken