Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
‘Engadiner Nusstorte’

‘Engadiner Nusstorte’

walnotentaart

ca. 30 min
4
personen

Heerlijke Zwitserse walnotentaart

Ook Lekker (met)

deeg:
250 g boter
150 g basterdsuiker
300 g bloem
½ tl zout
vulling:
850 g niet te rijpe peren
½ citroen
1 tl kaneel
2 cm verse gember
100 g gewelde abrikozen
100 g walnoten
4 el paneermeel
1 ei
extra nodig:
plastic folie
lage taartvorm ∅ 30 cm
5 1
perentaart met walnoten

perentaart met walnoten

gewelde abrikozen en gember
Desserts
Ca. 20 min. + 1 uur bakken
10
personen
140 g bruine suiker
2 tl fijn zeezout
1 tl fijngehakte rozemarijn
30 g sesamzaad
2 eiwitten
350 g walnoten
extra nodig grote bakplaat
bakpapier
0 0
gesuikerde walnoten met rozemarijn

gesuikerde walnoten met rozemarijn

noten snack
Borrel en Snack
ca. 40 min
4
personen
voor het deeg:
120 g bloem
60 g roomboter in blokjes
snufje zout
50 g witte basterdsuiker
50 g witte basterdsuiker
1 eidooier
2 à 4 el water (ijskoud)
voor de vulling:
1 geklopt ei
2 el abrikozenjam
120 g roomboter
2 grote eieren
½ citroen (de rasp ervan)
120 g zoete crème de marrons de l’ardeche (blikje)
2 el bloem
ca. 125 g versgekraakte walnoten
extra: lage bakvorm van ca. 20 cm Ø
bakpapier
rauwe erwten, rijst of bonen
0 0
kastanjewalnoten taart

kastanjewalnoten taart

herfstig tintje
Desserts
Ca. 1,5 uur (incl. wachttijd)
8
personen

Recent bekeken