Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
cheesecake

cheesecake

met bloedsinaasappels

ca. 90 min
12
personen

Serveer de taart (de volgende dag, is die nog lekkerder) met de bloedsinaasappel.

Ook Lekker (met)

cake: 250 g tarwebloem, 1 tl bakpoeder, 1 tl zout, 2 tl cacaopoeder, 225 g roomboter + 1 el om in te vetten, 300 g suiker + 2 el om te garneren, 240 ml karnemelk, 2 eieren, 1½ el rode voedselkleurstof, 2 tl vanillesuiker, 1 tl witte azijn, 1 tl bakpoeder, vulling:, 500 ml slagroom, 100 g poedersuiker, 500 g roomkaas, handje pecannoten om te garneren, extra nodig: springvorm 20 cm., handmixer, bakpapier, paletmes, lang kartelmes
cake:
250 g tarwebloem
1 tl bakpoeder
1 tl zout
2 tl cacaopoeder
225 g roomboter + 1 el om in te vetten
300 g suiker + 2 el om te garneren
240 ml karnemelk
2 eieren
1½ el rode voedselkleurstof
2 tl vanillesuiker
1 tl witte azijn
1 tl bakpoeder
vulling:
500 ml slagroom
100 g poedersuiker
500 g roomkaas
handje pecannoten om te garneren
extra nodig: springvorm 20 cm., handmixer, bakpapier, paletmes, lang kartelmes
0 0
red velvet cake

red velvet cake

met roomkaas en slagroom
Desserts
ca. 120 min
6
personen
Bodem:
175 g Bastogne koeken
50 g San Francisco biscuit
100 g zachte roomboter
Vulling:
200 ml ongezoete slagroom
250 gram pure chocolade
400 g MonChou (roomkaas)
200 g witte basterdsuiker
60 ml ristretto espresso (Blanche Dael Caffè Ristretto)
Topping:
300 ml ongezoete slagroom
1 afgestreken eetlepel vanillesuiker
chocoladesnippers
hagelslag of geschaafde chocolade
Extra nodig: springvorm 24 cm, keukenmachine
10 2
ristretto cheesecake

ristretto cheesecake

bekend van Coffeelovers
Desserts
ca. 90 min
8
personen

Recent bekeken