Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
bramen-amandeltaart

bramen-amandeltaart

met een laagje mascarpone

ca. 150 min
8
personen

Zacht, zoet, fris, zuur en sappig, bij deze bramentaart met verrukkelijke handgemaakte bodem lik je geheid je vingers af.

Ook Lekker (met)

deeg:
150 g bloem
2 el suiker
75 g boter
2 el water
snufje zout
extra: gedroogde bonen voor het blind bakken
vulling:
125 ml citroensap
1½ el maïzena
75 ml water
6 el suiker
2 eieren
30 g roomboter
2 el lekkere frambozenjam (naar smaak)
5 1
citroentaartjes

citroentaartjes

met eiwitschuim
Desserts
ca. 40 min
4
personen
125 g bloem
ca. 400 g geschilde appels (Elstar/Goudreinet)
5 kardemom pitten
¼ citroen
2 el witte basterdsuiker
80 g koude roomboter
crème fraîche
1 el kristalsuiker om te bestrooien
1 el boter om te smelten
2 à 3 el ijswater
snuf zout
0 0
appel galette

appel galette

met kardemom-appelsiroop
Desserts
ca. 90 min.
6
personen
1 vanille stokje
2 (eko) eidooiers
1 el poedersuiker
250 g mascarpone
500 g mooie rijpe zoete bramen
2 el geschaafde amandelen
takje munt of basilicum
0 0
bramen met mascarpone

bramen met mascarpone

uit de oven
Desserts
ca. 15 min
4
personen
4 sneden biologisch grof boerenbrood , scheut biologische olijfolie , 2 takjes tijm , 200 g bramen , 1 bosje rucola , gorgonzola , Iberisch ham / pata negra (Spaanse Ham van het Iberische zwarte varken)
0 0
bruschetta met warme bramen

bruschetta met warme bramen

en Iberico ham
Bijgerecht
ca. 10 min
4
personen
4 eieren
80 g suiker
1 vanillestokje
iets zout
1 el bruine rum
140 g bloem
375 ml volle melk
500 g bramen
extra nodig:
1 lage ovenschaal (inhoud 1½ L)
boter om in te vetten
poedersuiker om te bestrooien
0 0
clafoutis met bramen

clafoutis met bramen

Desserts
ca. 60 min
6
personen

Recent bekeken