Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
freekeh worteltaart

freekeh worteltaart

met roomkaas ‘icing’

ca. 70 min.
12 a 16 stuks
personen

Om duimen en vingers bij af te likken. De nootachtige smaak van freekeh past perfect bij deze taart.

Ook Lekker (met)

Bodem:
175 g Bastogne koeken
50 g San Francisco biscuit
100 g zachte roomboter
Vulling:
200 ml ongezoete slagroom
250 gram pure chocolade
400 g MonChou (roomkaas)
200 g witte basterdsuiker
60 ml ristretto espresso (Blanche Dael Caffè Ristretto)
Topping:
300 ml ongezoete slagroom
1 afgestreken eetlepel vanillesuiker
chocoladesnippers
hagelslag of geschaafde chocolade
Extra nodig: springvorm 24 cm, keukenmachine
15 3
ristretto cheesecake

ristretto cheesecake

bekend van Coffeelovers
Desserts
ca. 90 min
8
personen
cake: 250 g tarwebloem, 1 tl bakpoeder, 1 tl zout, 2 tl cacaopoeder, 225 g roomboter + 1 el om in te vetten, 300 g suiker + 2 el om te garneren, 240 ml karnemelk, 2 eieren, 1½ el rode voedselkleurstof, 2 tl vanillesuiker, 1 tl witte azijn, 1 tl bakpoeder, vulling:, 500 ml slagroom, 100 g poedersuiker, 500 g roomkaas, handje pecannoten om te garneren, extra nodig: springvorm 20 cm., handmixer, bakpapier, paletmes, lang kartelmes
cake:
250 g tarwebloem
1 tl bakpoeder
1 tl zout
2 tl cacaopoeder
225 g roomboter + 1 el om in te vetten
300 g suiker + 2 el om te garneren
240 ml karnemelk
2 eieren
1½ el rode voedselkleurstof
2 tl vanillesuiker
1 tl witte azijn
1 tl bakpoeder
vulling:
500 ml slagroom
100 g poedersuiker
500 g roomkaas
handje pecannoten om te garneren
extra nodig: springvorm 20 cm., handmixer, bakpapier, paletmes, lang kartelmes
0 0
red velvet cake

red velvet cake

met roomkaas en slagroom
Desserts
ca. 120 min
6
personen
450 g tutti frutti (eko), 125 g walnoten, 850 ml water, 400 g polenta (maïsgries), 1 tl zout, 3 el extra vergine olijfolie, 60 g roomboter, 2 eieren, 4 el rietsuiker, 2 el venkelzaad, 250 g bloem, anti-aanbak cakeblik (26 cm Ø)
0 0
tutti frutti polentacake

tutti frutti polentacake

met walnoten
Desserts
ca. 60 min
10
personen

Recent bekeken