Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
62 kcal 4 g 4 g 2 3 g 2 g 0 g
Pompoen puree

Pompoen puree

met rozemarijn

ca. 25 min
4
personen

Pompoenpuree is minder zwaar dan de aardappelvariant, weer eens wat anders, en combineert met zijn lichtzoete smaak heel goed met andere herfst- en wintersmaken, zoals wild, kool en noten. Puree maken van pompoen is ook eenvoudiger dan van aardappels. Pompoen hoef je namelijk niet te schillen. Alleen de pitjes verwijderen, is voldoende. 

62 kcal 4 g 4 g 2 3 g 2 g 0 g

Ook Lekker (met)

419 kcal 5 g 18 g 0 g 7 g 51 g 1 g
1 kg Ribey
1 sjalotje
200 ml runderfond
200 ml rode wijn
4 a 6 el mosterd ketchup (van de Ketchupfabriek)
olijfolie om te bakken en roomboter
grof gemalen zwarte peper
grof zout
0 0
Ribeye uit de oven

Ribeye uit de oven

met ketchup-mosterd jus
Main
ca. 60 min
4
personen
458 kcal 1 g 41 g 1 g 15 g 20 g 2 g
2 a 2,5 kg varkensbuik (met zwoerd!)
bosje tijm (handje vol)
bosje rozemarijn (handje vol)
1 el venkelzaad
4 a 5 tenen knoflook
olijfolie
grof zout en grofgemalen peper
extra nodig:
slagerstouw
heel scherp mes (stanleymes) om het zwoerd in te snijden
Evt. vlees thermometer
0 0
Porchetta

Porchetta

gevulde varkensbuik met Italiaanse kruiden
Thema Recepten
ca. 60 min
4
personen

Recent bekeken