Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
lemoncurd

lemoncurd

lekker zelf maken

ca. 15 min
2
personen

Lekker op rozijnenbrood, beschuit, getoaste brioche of bij maanzaadcake.

Ook Lekker (met)

300 g zelfrijzend bakmeel, 2,5 tl bakpoeder, 60 g zachte roomboter, 1 zakje vanillesuiker (bio bourbon, natuurvoedingswinkel), 3 el (bio) kristalsuiker, 75 ml melk, 1 ei, rabarberjam, 200 ml slagroom, 250 g mascarpone, deegsteker of glaasje Ø 5 cm, bakpapier
0 0
scones met dikke room

scones met dikke room

en rabarberjam
Desserts
ca. 30 min
4
personen
voor het beslag:
50 g geschaafde amandelen
7 eierdooiers
100 g suiker
4 eiwitten
50 g bloem
20 g aardappelzetmeel
voor de vulling:
limoncello (Italiaanse citroenlikeur)
1 pot (ca. 300 g) lemoncurd (of zelf maken)
375 ml slagroom
200 g mascarpone
80 g biologische suiker
ca. 80 g geschaafde amandelen
extra nodig:
keukenmachine
paletmes (plat mes om beslag mee uit te smeren)
mixer
1 bakplaat ca. 40 x 30 cm
bakpapier
0 0
citroen-rolcake

citroen-rolcake

met amandel
Desserts
ca. 45 min
12
personen
150 g zachte boter
½ citroen
½ vanillestokje
60 g poedersuiker
6 eidooiers
6 eiwitten
110 g fijne kristalsuiker
100 g cakemeel
90 g maanzaad
1 potje lemoncurd (of zelf maken)
45 g geschaafde amandelen
extra: vijzel
extra: cakevorm van 1½ l inhoud
0 0
maanzaadcake

maanzaadcake

met lemoncurd
Desserts
ca. 60 min
12
personen

Recent bekeken