Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Kokos-koriander-gember-limoen dip met papadums

Kokos-koriander-gember-limoen dip met papadums

fris

ca. 10 min
6
personen

voorzichtig met kokosnoten 

Ook Lekker (met)

ca. 250 g verse chorizo (worstje)
1 ciabatta
2 el verse pesto
extra vergine olijfolie
1 kleine courgette
ca. 200 g zachte Hollandse geitenbrie (vraag je kaasboer om geitenkaas die smelt)
verse basilicum
0 0
ciabatta

ciabatta

met chorizo-geitenkaas ’melt’
Lunch
ca. 20 min
4
personen
deeg:
750 g tarwebloem
2 tl zout
ca. 475 ml lauw water
2 scheuten extra vergine olijfolie
10 g droge gist
vulling:
6 à 8 cherrytomaatjes
10 groene of zwarte olijven zonder pit
1 potje zongedroogde tomaatjes op olijfolie
½ rode ui
1 bosje rozemarijn
1 el oregano (gedroogd)
1 el pesto
grof zeezout
0 0
mediterraan brood

mediterraan brood

4x anders
Bijgerecht
ca. 90 min
8
personen
pizzette:
200 g witte bloem
6 g droge gist of 12 g verse gist
125 ml handwarm water
zout
6 el tomaten sugo (gezeefde tomaten, potje)
gedroogde oregano
6 kleine eieren
pesto
Genovese:
1 bos basilicum (70 g)
20 g pijnboompitten
40 g Parmezaanse kaas (ca. 6 el)
20 g pecorino (ca. 3 el)
2 tenen knoflook
ca. 150 ml extra vergine olijfolie
extra nodig: keukenmachine of vijzel
0 0
pizzette met ei

pizzette met ei

en homemade pesto genovese
Borrel en Snack
ca. 65 min
6
personen

Recent bekeken