Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Gort salade

Gort salade

met spinazie, pompoen en kaas

ca. 25 min
4
personen

Ook Lekker (met)

1 grote of 2 kleine flespompoenen (ca. 800 g)
4 à 6 tenen (verse) knoflook
1 klein bosje tijm en ca. 5 blaadjes salie
olijfolie
zwarte peper en grof zeezout
extra nodig: braadslede
0 0
geroosterde flespompoen

geroosterde flespompoen

met knoflook
Bijgerecht
ca. 30 min
4
personen
½ flespompoen (geschild en in kleine stukken gesneden)
1 grote zoete aardappel (geschild en in kleine stukken gesneden)
1 eetlepel olijfolie
1 blik biokikkererwten
1 bakje biobroodkruim of quinoavlokken
2 theelepels kurkuma
1 teentje knoflook
beetje citroensap
fijngesneden kruiden zoals koriander of basilicum
heel klein beetje zout en peper
0 0
pompoenburger

pompoenburger

met zoete aardappel
Lunch
Ca. 30 min. + (1 uur afkoelen)
4
personen
4 kleine biologische pompoentjes
150 g gierst
450 ml groentebouillon (van een blokje)
scheut melk
1 el boter
1 uitje
250 g kastanjechampignons
olie om te bakken
6 takjes verse tijm
zout en peper
100 g zachte kruimelige geitenkaas (bijv. feta)
1 citroen
0 0
gevulde pompoen met gierst risotto

gevulde pompoen met gierst risotto

met champignons, geitenkaas en tijm
Bijgerecht
ca. 40 min
4
personen

Recent bekeken