Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
geroosterde flespompoen

geroosterde flespompoen

met knoflook

ca. 30 min
4
personen

Serveer als bijgerecht met bijv. lamsvlees en salade.  

Ook Lekker (met)

1 bloemkooltje (400 g)
1 kleine flespompoen (400 g)
1 kleine ui
2 tenen knoflook
2 cm verse gember
3 el bak olie
½ tl chilipoeder
1 tl kunjit (gemalen geelwortel)
1 tl ketoembar (gemalen koriander zaad)
1 el garam masala (Indiaas specerijen mengsel)
1 volle el tomatenpuree
zout
½ el zwart sesamzaad
Raita:
1 kleine rode ui
1 el verse koriander
2 el verse munt
150 ml Bulgaarse yoghurt
zout
1 el citroensap
Naanbrood:
225 g tarwebloem
1 el basterdsuiker
1 el droge gist
60 g gesmolten boter
2 tl zout
1½ dl lauw water
olie om te bakken
1 bosje verse koriander
0 0
bloemkool/pompoencurry

bloemkool/pompoencurry

met home made raita en naanbrood
Hoofdgerecht
ca. 45 min. ( 1 uur incl. raita en naanbrood zelf maken)
4
personen
1 flespompoen
2 dl extra vergine olijfolie
1 handje platte peterselie
1 handje munt
1 teen knoflook
snufje zout en peper
125 g Franse zachte geitenkaas (chèvre)
extra: bakpapier
0 0
geroosterde pompoen

geroosterde pompoen

met geitenkaas
Hoofdgerecht
ca. 25 min
4
personen

Recent bekeken