Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Gepofte aardappel met gerijpte boerenkaas

Gepofte aardappel met gerijpte boerenkaas

Knoflookbieslook, lente-uitjes en ontbijtspek

ca. 50 min
4
personen

Met deze gepofte aardappel maak je van iets simpels, net even iets bijzonders. Eenvoudig te bereiden met een beetje tijd. Vooral kleilekker met de Eigenheimer van de Familie Barendregt. Deze aardappel is mooi kruimig en fijn van smaak. Probeer het eens bij gebakken lamsvlees, varkensvlees, kip met tomatensalade en/of roergebakken groenten.

Ook Lekker (met)

75 g geraspte belegen boeren Goudse kaas
250 g gemengde paddenstoelen (cantharellen, kastanjechampignons, oesterzwammen)
400 g voorgekookte aardappelschijfjes
4 eieren
3 el olijfolie
1 bosje bieslook
scheut boerenmelk
zout & peper
0 0
aardappelfrittata met paddenstoelen

aardappelfrittata met paddenstoelen

en boeren goudse belegen
Hoofdgerecht
ca. 30 min
4
personen
1 groene krulsla of kropsla
300 g rundergehakt
1 ei
1 ui
3 el paneermeel
1 el mosterd
zout en peper
worchestersaus
2 tomaten
4 augurken
1 rode ui
paar takjes platte peterselie
4 (boeren) broodbollen
4 plakken Boeren geitenkaas
4 plakken Goudse Boerenkaas
0 0
boerenburger

boerenburger

met Goudse Boeren- en geitenkaas
Hoofdgerecht
ca. 25 min
4
personen

Lees meer over Familie Barendregt

Recent bekeken