Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
appelmoes, pruimenjam en vijgencompote

appelmoes, pruimenjam en vijgencompote

Lekker met een sterk smakende kaas

ca. 15 min
2
personen

De moes wordt niet gezeefd, zodat er nog stukken appel in zitten. Een klusje van niks.

Ook Lekker (met)

500 g frisse appels
100 g vlierbessen of blauwe bessen
1 el roomboter
1 citroen
300 g roomboterbladerdeeg
1 eidooier
100 g suiker
0 0
appel tompoes

appel tompoes

met vlierbes
Desserts
ca. 30 min
6
personen
Deeg:
90 g roomboter
2 el poedersuiker
2 eidooiers
180 g bloem
1 à 2 el koud water
boter om in te vetten
Crème:
75 g blanke amandelen
100 g poedersuiker
120 g zachte roomboter
2 eidooiers
2 eieren
8 gewelde pruimen
Gelei:
2 dl Vino Santo
5 g gelatinepoeder
extra nodig 24 cm. taartvorm of 6 vormpjes van 10 cm.
bakpapier en blindbakvulling (rijst of rauwe erwten)
0 0
amandelpruimentaart

amandelpruimentaart

met Vin Santo gelei
Desserts
ca. 90 min.
6
personen

Recent bekeken