Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Raw Choc bonbons - amandel/dadel (bio)

Teun en Shemara vormen het duo-brein achter Ridiculously Good!

Het is een kruising tussen een bonbon en een candybar en wordt gemaakt van alleen de beste rauwe cacao uit Ecuador. Niet verhit boven de 42 graden waardoor de cacao zijn bijzondere kracht behoudt. 

Daarnaast ook nog eens....biologisch gecertificeerd, 100% natuurlijk, vrij van geraffineerde suiker, gluten, lactose, E-nummers, aspartaam, kleurstoffen, conserveermiddelen, en andere onnodige toevoegingen.

EN EEN POTJE LEKKER!!! 

Dit product is leverbaar op

  • di
  • wo
  • do
  • vr
  • za
  • zo
  • ma

Niet beschikbaar

2,49

Specificaties

Voedingswaarden per 100g

Energie
2100 kJ, 502 kcal
Vet
30 g
Verzadigd vet
15,6 g
Koolhydraten
53,4 g
Suikers
30,3 g
Voedingsvezels
2,3 g
Eiwitten
6,9 g
Zout
0,4 g

Ingrediënten

Dadels (32,5%), cacaopasta, cacaoboter, palmsuiker,honing, amandelen (10%), lucuma, vanille poeder, zeezout. Chocoladedeel bevat ten minste 72 % cacaobestanddelen

Tenminste houdbaar tot

3 maanden

Allergie

Melk, soja-en glutenvrij, kan sporen bevatten van pinda's en noten. Kan harde natuurlijks deeltjes bevatten

Recent bekeken