Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Pesto basilicum (bio)

In Bijsterhuizen - vlakbij Nijmegen – runnen Hester en Sylvia samen met hun team leqr-bekken het bedrijf ‘Leqrs’.
Na jarenlang te hebben gewerkt in de wereld van verse kruiden maken ze nu allerlei 'leqrs' op basis van verse kruiden!
Wij vinden dat ze hun naam indrukwekkend veel eer aan doen.

Pesto maken wij natuurlijk bij voorkeur zelf!
Maar ben je in een makkelijke bui, dan kun je met een gerust hart kiezen voor deze biologische klassieker! Deze meest traditionele variant met basilicum wordt gemaakt van slechts vier ingrediënten: VERSE basilicum, geroosterde pijnboompitten, Parmezaanse kaas en olijfolie.

Het laagje olie bovenop vormt een natuurlijke conservering, bij opening kun je het erdoorheen roeren, daar wordt hij alleen maar lekkerder van :-)

Dit product is leverbaar op

  • do
  • vr
  • za
  • zo
  • ma
  • di
  • wo
3,79

Specificaties

Bewaren

Bewaren in de koelkast

Ingrediënten

Basilicum, zonnebloemolie, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, azijn, knoflook, citroensap, zeezout, specerijen, palmsuiker

Tenminste houdbaar tot

4 weken

Allergie

Melk

Recent bekeken