Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Parmigiana di melanzane

Parmigiana di melanzane

Vegetarische lasagne van aubergine en buffelmozzarella met knapperig brood

ca. 40 min
2
personen

Dit is lasagne zoals je hem nog nooit hebt gegeten. Geen zware deegbladeren, maar gegrilde aubergine en frisse buffelmozzarella. Een hap en je waant je meteen in Italië.

Ook Lekker (met)

1 chilipeper
50 ml olijfolie
2 takjes munt
snufje zout en peper
200 g ricotta
100 g geraspte Parmezaanse kaas
½ citroen
1 kg verse tuinbonen (in de peul)
8 verse lasagnevellen (12 x 12 cm)
2 el olijfolie
1 bosje waterkers
0 0
lente-lasagne

lente-lasagne

met ricotta en chili-muntolie
Voorgerecht
ca. 30 min
4
personen
1 ui
2 tenen knoflook
1 stengel bleekselderij
½ winterpeen
olijfolie om te bakken
1 glas rode wijn
1 el gedroogde Italiaanse kruiden
500 g mager rundergehakt
2 blikjes tomatenblokjes of gepelde tomaten in blik (à 400 g)
zout en peper
2 (niet te grote) courgettes
2 middelmaat aubergines
4 verse tomaten 125 g (uitgelekte)
mozzarella
extra nodig: ovenschaal ca. 2 L inh.
0 0
lasagne van dungesneden courgette en aubergine

lasagne van dungesneden courgette en aubergine

met gehakt
Hoofdgerecht
ca. 70 min
4
personen

Recent bekeken