Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Orzotto tomaat basilicum (bio)

Tomaat en basilicum: vrienden voor het leven – rauw (gecombineerd met buffelmozzarella!) en ook gegaard. In pastasauzen bijvoorbeeld, maar dus ook in een risotto op basis van carnaroli rijst. Serveertip: leg een handje rucola op een diep bord en verdeel hier de risotto over. Besprenkel met extra vergine (Italiaanse) olijfolie en schaaf er Parmezaanse kaas over.

Dit product is leverbaar op

  • vr
  • za
  • zo
  • ma
  • di
  • wo
  • do
3,59

Specificaties

Voedingswaarden per 100g

Energie
1420 kJ / 335 kcal
Eiwitten
10,1 Gram
Koolhydraten
66,5 Gram
Suikers
2,4 Gram
Voedingsvezels
0 Gram
Vet
1,5 Gram
Verzadigd vet
0,4 Gram
Zout
2,5 Gram

Bereiden

verhit een scheutje (olijf)olie in een pan met dikke bodem. Voeg de gerst toe en schep deze op laag vuur ongeveer 1 minuut om tot de korrels glazig zijn. Voeg al roerende in kleine gedeelten bouillon (of water) toe (650-750 ml in totaal). Voeg het volgende scheutje pas toe nadat het vorige is opgenomen. Herhaal dit tot de bouillon op is (15 - 17 minuten). Voeg naar smaak een klontje boter en geraspte Parmezaanse kaas toe.
parelGERST, voorgekookt (90%)*
tomaatstukjes, gedroogd (3,6%)*
zeezout
basilicum (gedroogd)*
tomatenpasta (gedroogd)*
rijstmeel*
uienstukjes (gedroogd)*
SELDERIJ (gedroogd)*
wortelstukjes (gedroogd)*
peterselie (gedroogd)*
preistukjes (gedroogd)*
extra vergine olijfolie*
maiszetmeel*
miso* (SOJA*, rijst*, water, zout, koji)
gistextract
specerijen*
*van gecontroleerde biologische landbouw

Tenminste houdbaar tot

264

Allergie

bevat:
Gluten
Selderij
Soja-eiwit

Recent bekeken