Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Nougat met frambozen

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Als jonge jongen had Tim van der Sanden een bijbaantje bij de plaatselijke bakker, maar na zijn middelbare school koos hij voor een serieuze studie.

Het ambacht bleef echter trekken. Tijdens vakanties was Tim steeds weer bij de dorpsbakker te vinden of hij liep mee op de patisserie-afdeling van een hotel. Omdat hij het zo leuk vond en “omdat je er altijd iets van opsteekt.” Een jaar geleden pas, na een loopbaan als Hoofd Facilitaire Zaken, besloot Tim er alsnog voor te gaan. Hij volgde een opleiding tot patissier/chocolatier en werkt sindsdien onder de naam Dr. Chocolate.

Tim geeft cursussen, maakt waanzinnig lekkere bonbons én creëerde noga. Wat hij ook doet of maakt, hij gaat voor de beste kwaliteit ingrediënten. En die zijn vers, puur en als het even kan lokaal.

Neem deze noga: daarin zitten eieren en honing van De Lankerenhof en gedroogde frambozen en hazelnoten van biologische teelt. Eenmaal geproefd, wil je nooit meer anders.

Dit product is leverbaar op

  • wo
  • do
  • vr
  • za
  • zo
  • ma
  • di
3,99

Recent bekeken