Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
  • Knettervers voedsel en (bijzonder) lekkere producten!
  • Voor zondag 21:00 uur besteld = dinsdag in huis
  • Voor woensdag 21:00 uur besteld = vrijdag in huis
Iceberg Webshop Hands

Iceberg Webshop Hands

Veel handen maken licht werk

Lees verder
Van Doremaele

Van Doremaele

In de kwekerij van Van Doremaele is het altijd een beetje herfst

Lees verder
Let's Salsa

Let's Salsa

Dit is Let. Ze maakt de allerlekkerste salsa. En de allerleukste verpakking. Let ontwerpt ze namelijk zelf.

Lees verder
Kelly & Karla
Tortilla-bakkerij Taiyari

Tortilla-bakkerij Taiyari

Kelly & Karla

De maistortillas van Tayari en lang houdbare bloemtortillas of maïsmeel-variant, is als oploskoffie met vers gemalen bonen vergelijken, aldus Kelly.

Lees verder
Buffalo farm Twente

Buffalo farm Twente

Mozzarella uit Twente? Het kan lekker wel! Alfons en Andra namen de boerderij over van hun ouders en besloten naast koeien buffels te gaan houden. Buffalo Farm Twente was geboren. 

Lees verder
Meeuwig & ZN

Meeuwig & ZN

een ZTRDG vriend 'uit de oude doos'. ZTRDG en Manfred Meeuwig kennen elkaar al een hele tijd, maar nog steeds is de olijfolie van Meeuwig & ZN onze favoriet. De verrukkelijke olijfolie Sicilie is vanaf nu bestelbaar op ZTRDG.

 

Lees verder
Maxine Mantel

Maxine Mantel

Na jaren van experimenteren en proeven ontwikkelde ze het perfecte recept voor ambachtelijke pindakaas en besloot de van-huis-uit juriste er voor te gaan: ‘In de pindakaasmakerij doen we alles zelf; van het roosteren van de noten tot het vullen van de potten’

Lees verder
Herman ter Weele

Herman ter Weele

Herman en Gerrit ter Weele behoren tot het uitstervende ras van zelfslachtende slagers. Daar zijn er nog maar rond de honderd van in heel Nederland en dat is jammer. Een zelfslachtende slager staat namelijk garant voor uitzonderlijke kwaliteit. Hij kiest zijn dieren zelf uit, slacht ze, portioneert ze en verwerkt het vlees – liefst van kop tot kont - tot een keur aan specialiteiten

Lees verder
Peter en Bert Verhage

Peter en Bert Verhage

Wij hebben de mooiste boerderijwinkel van NederlandHet is ooit begonnen met  Opa en oma Verhage. In de jaren zestig starten zij al de huisverkoop op de deel van de boerderij, zoons Bert en Piet bouwden dit verder uit en hún zoons Peter en Bert geven er momenteel weer een moderne invulling aan.

Lees verder
Henriette van den Hoek

Henriette van den Hoek

‘Wij doen niet mee met de bulk’

Lees verder
Karin Gefken

Karin Gefken

‘Alle ingrediënten worden met de hand geplukt en verwerkt’ verteld Karin over haar agropasta. Lees verder.. 

Lees verder
Sascha de Lint & Addy Rouwenhorst

Sascha de Lint & Addy Rouwenhorst

"Wij hebben geen anonieme producten"

Lees verder
Ayla Groenveld & Ger Entjes

Ayla Groenveld & Ger Entjes

‘Van april tot november grazen onze geiten in de kruidenrijke wei achter de boerderij’

Lees verder
Jasper Boon

Jasper Boon

"Een spruitje heeft geen haast"

Lees verder
Theo Verploegen

Theo Verploegen

"Met hard werken, krijg je schone handen"

Lees verder
Niek en Lizelore Vos

Niek en Lizelore Vos

"Proef het biologisch wonder"

Lees verder
Jan en Marijke Klaver

Jan en Marijke Klaver

‘Ik krijg regelmatig te horen dat onze hazelnootpasta smaakt als bonbonvulling’

Lees verder
Corné van Roessel

Corné van Roessel

‘Alles komt uit de regio’

Lees verder
Jeroen Maass

Jeroen Maass

‘Lekker en vers, daar draait het om’

Lees verder
Eelco de Boer

Eelco de Boer

‘Onze karnemelk wordt nog echt gekarnd’

Lees verder
Mieke Frijters

Mieke Frijters

‘Onze kwark wordt op de ouderwetse manier gemaakt in kwarkzakken’

Lees verder
Henk van Oers

Henk van Oers

‘Goede smaak heeft geen haast’

Lees verder
Hugo van den Emster

Hugo van den Emster

‘Vergeet frisdrank, dit zijn de soda’s of the future’

Lees verder
Joep Langen

Joep Langen

‘Wij bakken koeck met een verhaal’

Lees verder
Jos Heerkens

Jos Heerkens

‘Dat ie ook nog bio is, is mooi meegenomen’

Lees verder
Carel Neuberg

Carel Neuberg

Marie Stella Maris

Lees verder
Ad Reinders

Ad Reinders

‘Zelfs Italianen staan versteld van onze bresaola’

Lees verder
Leonie van Zuilichem

Leonie van Zuilichem

‘Het hele proces van koe tot toetje hebben we in eigen hand’

Lees verder
Judy Kerkhofs

Judy Kerkhofs

‘Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere combinaties’

Lees verder
Robert Schuurmans

Robert Schuurmans

‘Er wordt niets toegevoegd of uitgehaald: onze honing is natuurzuiver’

Lees verder
Co Bakx

Co Bakx

‘Onze kip smaakt ouderwets lekker’

Lees verder
Michel Jansen

Michel Jansen

‘Uien fruiten is hier tot kunst verheven’

Lees verder
Patrick Keizer

Patrick Keizer

‘Moet je proberen: een mootje zalm met pittige polderketchup’

Lees verder
Wouter Rodenberg

Wouter Rodenberg

‘Om je vingers bij op te eten’

Lees verder
Anita en Edwin Heijdra

Anita en Edwin Heijdra

‘Vlees van dubbeldoelkoeien is subliem!’

Lees verder
David Klingen

David Klingen

‘Met dank aan mijn moeder’

Lees verder
Harold Zondag

Harold Zondag

"Wel eens paarse wortel op de barbecue gelegd, of vijfkleurenpeen in je salade?"

Lees verder
Robert Elshof

Robert Elshof

Samenwerken met de natuur voor hoogste kwaliteit

Lees verder
Edwin Klaasen

Edwin Klaasen

‘Je moet niet veel brood eten, maar gezond brood’

Lees verder
Ronny van der Horst

Ronny van der Horst

‘Wij telen ons eigen graan’

 

Lees verder
Richard van der Burgh

Richard van der Burgh

"Onze pure hagel is intens"

Lees verder
Het begon in Katwoude.....

Het begon in Katwoude.....

‘Ons bokbier is geadopteerd door een sterrenrestaurant’

Lees verder
Henny van Bergeijk

Henny van Bergeijk

‘Wij gaan in de eerste plaats voor smaak’

Lees verder