Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
  • Knettervers voedsel en (bijzonder) lekkere producten!
  • Voor zondag 21:00 uur besteld = dinsdag in huis
  • Voor woensdag 21:00 uur besteld = vrijdag in huis
Duitse wijn

Duitse wijn

Waarom schenken we eigenlijk Duitse wijn op ZTRDG? Dank je wel, goede vraag!

Lees verder
Vakantie!!!

Vakantie!!!

ZTRDG zou ZTRDG niet zijn als we niet (ook) uitgebreid stilstaan bij de koks van de toekomst.

Lees verder
Worst case scenario

Worst case scenario

Als je geen worst lust, zou ik deze NU even overslaan. We gaan deze week namelijk los op worst.

Lees verder
Koken met de riemen die je hebt

Koken met de riemen die je hebt

Voorraadkast vol verpakkingen en een koelkast met kliekjes.

Herkenbaar?

Lees verder
Koek en Zopie

Koek en Zopie

Er ligt zowaar natuurijs. En bij ijs hoort natuurlijk koek & zopie.

Lees verder
De Hygge Hype

De Hygge Hype

Lekker cocoonen, genieten van vrienden, familie en de dingen die het leven zo mooi maken. In ons geval komt daar al snel eten bij kijken.

Lees verder
Prakken die hap!

Prakken die hap!

Stamppot, of stoemp zoals onze Zuiderburen het noemen, is wintervoer bij uitstek. Comfort food avant la lettre.

Lees verder
Gewoon nog wél alles eten wat niet mag!

Gewoon nog wél alles eten wat niet mag!

Na alle feestdagen zijn wij het wel weer even zat: NU EVEN NIET!

Lees verder
Hollywood en crime series als inspiratie voor meesterlijke food fotografie.
Hollyfood

Hollyfood

Hollywood en crime series als inspiratie voor meesterlijke food fotografie.

Hollywood en crime series als inspiratie voor meesterlijke food fotografie.

Lees verder
Ridiculously Good

Ridiculously Good

Een kruising tussen een bonbon en een candybar – in een prachtig doosje.

Lees verder
Inpakken die hap!

Inpakken die hap!

Met Sinterklaas en Kerst in het verschiet, pakken we goed uit met de beste inpaktips.

Lees verder
Smaak zonder schuld

Smaak zonder schuld

Het Jheronimus Bosch jaar loopt ten einde. Maar hier bij ZTRDG pakken we nog even door.

Lees verder
In de ban van Bosch

In de ban van Bosch

De grote Bosch tentoonstelling gemist? Check dan vooral deze expositie.

Lees verder
The Supersizers eat…

The Supersizers eat…

Eten wat de 17de eeuwse pot schaft. Hilarisch en tevens informatief programma.

Lees verder
Noem het beestje bij de naam

Noem het beestje bij de naam

In het kader van het beestje bij de naam noemen, stellen we je graag voor aan Sara, de koe die nu bij ZTRDG te koop is.

Lees verder
Vermeer anno nu

Vermeer anno nu

Kunstenaar René Jacobs brengt oude werken tot leven in het heden.

Lees verder
Een tv-pareltje

Een tv-pareltje

Een reconstructie van ‘Het Meisje met de Parel’ legt geheimen bloot. Meesterlijk programma.

Lees verder
Kaas in ‘t Bakkie

Kaas in ‘t Bakkie

We smelten de kazen. Oerhollandse kaasfondue.

Lees verder
KIJKtip: Dus zo doen ze dat!

KIJKtip: Dus zo doen ze dat!

Commercials waar gesmolten chocolade rijkelijk vloeit en alles wordt bedekt onder een zachte laag karamel. Hartstikke nep allemaal. Maar wel razendknap gemaakt.

Lees verder
Meer met minder

Meer met minder

Sterrenchef Jacob-Jan Boerma creëert maximale smaak met zo min mogelijk ingrediënten.

Lees verder
LEEStip: Instock Cooking

LEEStip: Instock Cooking

Instock strijd al jaren tegen voedselverspilling. Kijk en leer van hun boek Instock Cooking.

Lees verder
THT

THT

wat dacht je van grootmoeders keukenhacks? Zoals de ‘ei in water’ test

Lees verder
Stap voor stap Kimchi maken

Stap voor stap Kimchi maken

Moeilijk? Niet met deze handleiding!

Lees verder
Laat het niet verrotten door die potten

Laat het niet verrotten door die potten

Kijktip: Eerst poetsen, dan fermenteren. Goede bacteriën houden van hygiëne.

Lees verder
Van gist tot oerbrood

Van gist tot oerbrood

Prachtig filmpje over het leven van een brood

Lees verder
De kunst van brood

De kunst van brood

Broodkunst? Broodnodige kunst? Of gewoon kunst & brood? In elk geval met een fijn muziekje.

Lees verder
Water + bonen = koffie

Water + bonen = koffie

Voor de perfecte pour-over. 

Lees verder
waar ijs is, is water

waar ijs is, is water

Weg met die saaie raketjes. Dit is veel leuker.

Lees verder
Koning BBQ

Koning BBQ

Je kunt bbq-en en je kunt bbq-en. Met dit boek ben je écht koning van de buurt.

Lees verder
Let's Meat

Let's Meat

Voor de Let’s Meat serie van Jupiler gingen Belgisch acteur Axel Daeseleire en erkend chef kok André Amaro de wereld over op zoek naar de mannelijkste manieren van BBQ-en.

Lees verder
Hollandse dubbeldoelkoeien

Hollandse dubbeldoelkoeien

Edwin en Anita Heijdra geven de Hollandse melkkoe een tweede leven.

Lees verder
Maagdelijk wit

Maagdelijk wit

Een maagdelijk wit gedekte tafel ook maagdelijk wit houden is eigenlijk onbegonnen werk.

Lees verder
De betere pluktuinen
Pluk de dag

Pluk de dag

De betere pluktuinen

Niets leuker dan met mooi weer je eigen veldboeket of kruidenthee bij elkaar te plukken.

Lees verder
Chef in je oor

Chef in je oor

Een sterrenchef die in je oor fluistert hoe je het perfecte gerecht maakt? Handig! Of misschien ook heel stressvol.. Is een kooktalent gewenst of kun je klakkeloos de instructies volgen?

Lees verder
verhaal
Food to be University

Food to be University

verhaal

Ontdek de wereld van voedsel, design en technologie op de Expo Food to be. The food of the future - The future of food. Dinsdag 31 mei t/m zondag 5 juni 2016, Klokgebouw, Eindhoven (De entree is helemaal GRATIS)

Lees verder
uit
Week van het Nederlandse bier!

Week van het Nederlandse bier!

uit

Het 5 jarig jubilieum van de jaarlijks terugkerende week waarin bier van eigen bodem centraal staat. Tal van leuke en bijzondere activiteiten door heer Nederland. Van 19 mei tot en met 29 mei pakt de Week van het Nederlandse Bier groots uit en kunnen bierliefhebbers weer hun hart ophalen. Deze jaarlijks terugkerende week waarin het bier van eigen bodem centraal staat, viert namelijk zijn vijfjarig jubileum. Tijdens de Week kan men onder andere genieten van proeverijen, bier- & gastronomieactiviteiten en bierwandeltochten. 

Lees verder
nieuws
Online verse kopen, een goed idee?

Online verse kopen, een goed idee?

nieuws

Waar koop jij het liefst je verse voedingswaren, zoals meloen, garnalen of brood? Bezoek je de online supermarkt? Of ga je liever naar de winkel waar je zelf kunt ruiken of de meloen rijp genoeg is om te eten? De meeste consumenten doen dat laatste, blijkt uit de enquête van Nielsen Global Connected Commerce Report van eerder dit jaar. Bijna 70 procent van de deelnemers gaf aan dat ze meloen, sla en sinaasappels het liefst zelf betasten of ruiken. Ook bij vlees, vis of gevogelte willen consumenten graag zelf het beste stuk uitzoeken.

Lees verder
Samen koken met chefs van Hutten

Samen koken met chefs van Hutten

In samenwerking met Food Revolution Ambassador Terri Salminen organiseren Hutten en Jamie Oliver’s Fifteen Amsterdam het Fifteen’s Food Symposium tijdens Food Revolution day op 20 mei 2016. Een gratis event dat voor iedereen toegankelijk is en waar chefs samen met het publiek gaan koken.

Lees verder
Pinksterweekend
rollende keukens 2016

rollende keukens 2016

Pinksterweekend

Varkens aan het spit, bloedworst, kreeft, oesters en prosecco, maar ook vegetariërs kunnen hier hun hart ophalen. Negen jaar geleden alweer begonnen ze met dertig wagens, dit jaar rijden er zo’n 150 mobiele keukens het Westerpark in. Tijdens het Pinksterweekend organiseren Mister Kitchen en Pacific Parc Het Weekend van de Rollende Keukens op de Amsterdamse Westergasfabriek. 

Lees verder
April doet wat hij wil

April doet wat hij wil

Recept tip van ZTRDG, waar heb je zin in?

Lees verder
Op zoek naar de allerlekkerste roomkaas

Op zoek naar de allerlekkerste roomkaas

Wij hebben hem nog niet gevonden...de allerlekkerste roomkaas. Help jij ons?

Lees verder
Popfestival serveert pasgeboren stiertjes

Popfestival serveert pasgeboren stiertjes

Klaas Sietse, Sjoerd en Johannes: zo heten de pasgeboren stiertjes die door festival Welcome to The Village zijn gekocht. Het drietal staat in het Friese Flansum bij Boer Brunia in de weide en zijn een bijproduct, dat voortkomt uit de grote vraag naar melk. Op 15, 16 en 17 juli worden ze in Leeuwarden opgegeten door festivalbezoekers.

Lees verder
Schapenvlees uit Warnsveld

Schapenvlees uit Warnsveld

Yvette gaat op bezoek bij Maarten van Baaren, schaapherder van 225 schapen die in een prachtig natuurgebied grazen. En ze gaat een heerlijke Irish stew maken.

Lees verder
Kaas of een koekje bij de thee...?

Kaas of een koekje bij de thee...?

Elke week is het weer Koken met van Boven, deze week komt er wel een hele vreemde combinatie voorbij....of juist heel lekker?

Lees verder
Nieuws
De Pindakaaswinkel

De Pindakaaswinkel

Nieuws

Het heeft even geduurd maar hij is bijna open...

Lees verder
Heb jij het ook?
Vleesverlangen

Vleesverlangen

Heb jij het ook?

Wel of geen vlees eten, is er een gulden middenweg? Een dilemma waar veel mensen zich bewust van zijn. Want het wordt steeds duidelijker dat vlees eten niet alleen zielig is voor dieren, maar ook voor jezelf en het klimaat.

Lees verder
Nieuws
Hoera! We zijn open

Hoera! We zijn open

Nieuws

Ja je heb het goed gelezen; ZTRDG.nl is een online marktplein geworden. Daar hebben we hard aan gewerkt en zijn we nog steeds mee bezig, maar we wilden niet langer wachten en al het lekkers met je delen!

Lees verder
Event
24H Amsterdam West

24H Amsterdam West

Event

Amsterdam West, daar moet je zijn tegenwoordig..

Lees verder