Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.

NU: wijn

Alles over onze heerlijke wijnen uit Duitsland!

Lees verder

NU: koken met koters

Jullie mini-me’s zijn natuurlijk allemaal sterrenchefs in de dop.

Lees verder

NU: worst

We moeten ons erg inhouden om nu niet heel veel (flauwe) woordgrappen te maken.

Lees verder

NU: Kliekjes

Standaard weer te veel eten ingekocht? Weggooien is zonde dus gebruik die restjes in deze heerlijke recepten!

Lees verder

NU: Valentijn

Echte liefde kan je proeven. Én bestellen, alles voor 14 februari in huis.

Lees verder

NU: pittig

Heet, heet, heet! Gebruik deze pepers altijd met mate, want ze zijn echt pittig.

Lees verder

NU: koek-en-zopie

IJs en zopie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De reden is even simpel als vermakelijk.

Lees verder

NU: Hygge

Het schijnt dus dat in Denemarken de gelukkigste mensen wonen. En volgens Meik Wiking kom dit door hygge.

Lees verder

Stampen

Een oerHollands en eeuwenoud gerecht. Toch? Nou nee.

Lees verder

NU even niet

Want ZTRDG staat voor smaak en lekker eten. Altijd. En dus gaan we nu weer even voor gezond(er). Een goed voornemen voor 2017.

Lees verder

TOP 2016

ZTRDG's top 10 van 2016:           een lijstje van 10 x smaak.
Onze bestsellers, door jullie gekozen.

Lees verder

Winter Wonderland

We nemen je deze kerst graag mee in onze wondere wereld van smaak

Lees verder

KIJKVOER

Televisieprogramma’s zijn zeer bederfelijk. Maar er is één soort programma dat de tand des tijds in volle glorie blijft doorstaan: kookprogramma’s. Hoe dat komt?

Lees verder

Uitpakken!

Heb jij al eens besteld bij ZTRDG? Over alles is nagedacht. Shiny zilveren koeltassen, op maat gemaakt voor jouw bestelling.

Lees verder

Hollandse Meesters – Jheronimus Bosch

In het derde en laatste deel van de Hollandse Meesters laten we ons inspireren door niemand minder dan Jheronimus Bosch.

Lees verder

Hollandse Meesters – Paulus Potter

Vandaag Hollandse Meesters deel 2 met in de hoofdrol Paulus Potter. We noemen deze week het beestje bij de naam. Via de stier van Potter komen we dan bij de koe van ZTRDG. En daar zit een machtig mooi verhaal achter.

Lees verder

Hollandse Meesters - Vermeer

De komende maand staat de WKND van ZTRDG in het teken van Hollandse Meesters. Dit WKND Vermeer.

Lees verder

vloeibare verleiding

Buiten is het koud, maar bij ZTRDG is het goed warm. Deze week bereiken we het smeltpunt met vloeibare verleiding.

Lees verder

Minimalisme

Deze week draait het bij ZTRDG om eenvoud. Het hele less is more idee. In bereiding. In presentatie. En in tekst

Lees verder

Tenminste Houdbaar Tot

THT, wat moet je ermee? Hoe lang kan ik iets bewaren? Vertrouw op je zintuigen en je gezond verstand. Wij zijn tegen voedselverspilling en voor smaak.

Lees verder

Lekker Wel

Rode wijn drink je niet bij vis en tijdens het diner eet je eerst hartig en dan pas zoet. Maar hoezo eigenlijk? Deze week houden wij ons niet aan die gekke regels. Buiten de lijntjes kleuren, dat is pas leuk. 

Lees verder

Brak

Dat laatste glas wijn was er toch een te veel en vandaag voel je je verre van top. Wij slepen je er wel door heen!

Lees verder

Aarde

Schimmels, gisten en bacteriën zijn essentieel voor het leven op aarde en zijn ook te vinden in een groot deel van ons voedsel. Het klinkt misschien vies, maar oordeel niet te snel.

Lees verder

Lucht

In taart zit te veel suiker, brood is fout vanwege de gluten en melk is ook niet zo goed als we dachten. STOP! Eten gaat toch om genieten? Goed of fout, wij zeggen: NO STRESS! Laten we vooral lekker LUCHTIG over eten doen.

Lees verder

Water

Niks of niemand kan zonder water. We bestaan uit water, de wereld bestaat uit water. En waar zouden we zijn in de keuken zonder water? Nergens.

Lees verder

Vuur

VUUR! Blackened steak, zwartgeblakerde groenten, hete grillpannen en heetgestookte BBQs

Lees verder

Streetfood

Streetfood is hot... Alle inspiratie komt van buiten naar binnen. En logisch ook, de keuken van een land vertelt verhalen over 

Lees verder

Maagdelijk wit

Onbewerkt wit voedsel. Let’s hear it voor bloemkolen, rapen, witte bonen, zure room, zachte kaas en roomboter. 

Lees verder

Komkommertijd

Alles knalt nu zo’n beetje van het land af (waaronder – oh ironie – de komkommerachtigen) dus pakken we deze week lekker uit met meer, meer, meer!

Lees verder

Knap voedsel

Echte schoonheid komt van binnen. Dus zie hier onze eigen(wijze) visie op beauty food. Because you’re worth it.

Lees verder

Uit het vuistje

Je moet netjes eten. Met mes en vork. Mooi niet, deze week eten wij alles uit het vuistje. Ook een bord maken we overbodig.

Lees verder

Uit de zee

Nu half Nederland verkoeling zoekt op het strand was het thema voor deze week snel gevonden: uit de zee. 

Lees verder

Kok in de dop

Zelf je boontjes doppen? Doen wij niet moeilijk over. We leveren alle peulvruchten met hun jasje nog aan. 

Lees verder

Zomers zoet

Dit weekend gaat 'ie volgens de weerberichten dan echt beginnen! Daarom hebben we frisse, zomerse, gerechtjes voor je uitgekozen. Laat het weekend stralen!

Lees verder

Al Fresco Food Fest

Het is zomer. We zeggen het maar even, want het Hollandse weer doet soms anders vermoeden. We hebben picknickrecepten en toetjes samengesteld met de kers.

Lees verder

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine staat voor pure Hollandse smaak, ze willen iedereen inspireren om aan de slag te gaan met prachtige Nederlandse seizoensproducten.

Lees verder

ZTRDG vandaag

Hier vind je elke week een nieuwe editie van 'Vandaag'. Een magazine waar ZTRDG haar leukste recepten deelt, leer onze vrienden kennen en meer! 

Lees verder

Toekomst voedsel

Beter dan een pot met goud, een blik op de toekomst van ons voedsel. 

Lees verder

Februari special

Valentijns, in deze editie extra aandacht voor de omgeving. Voedsel delen met de buurt en een andere kijk op vlees eten. Lees snel verder

Lees verder

Paas editie

Dit is vandaag van ZTRDG. Dit zien, proeven & vinden wij. En jij? deelhet@ztrdg.nl

Lees verder

ZTRDG vernieuwd

Welkom op de nieuwe ZTRDG, de plek waar we ons best doen om elke dag een beetje zaterdag te laten zijn en er samen met jou iets moois van te maken. 

Lees verder

Lente

Het is lente op het marktplein van ZTRDG, bekijk al onze vers producten van het seizoen. In deze editie meteen een paar leuke recepten met lente ingredienten. 

Lees verder

Kromhoekster kip

Je bent wat je eet, geldt ook voor kippen. Ze krijgen volop granen zoals tarwe, haver, mais en gerst, maar ook vetten en mineralen. Waardoor de kippen rustig groeien. 

Lees verder

Asperge seizoen

Het asperge seizoen is in april weer geopend. 

Lees verder

Moederdag!

beschuitjes met aarbeien besprenkeld met suiker, frisse bite voor de lunch op moederdag.

Lees verder

Groene Groente

Groene groentes, de gezondste die er zijn. 

Lees verder

La Primavera

Volop koken met Italliaanse kruiden

Lees verder

Gulzige zondes

Tegenwoordig voel je je bijna schuldig als je lekker eet. Dat levert stress op. Niet doen dus. Eet wat je wilt, vooral lekker. Maar... niet te veel.

Lees verder

Boordevol Smaak

Deze editie zit bomvol smaak!

Lees verder

BBQ

Het perfecte BBQ weer komt er aan!

Lees verder