Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Koud gerookte zalm

Koud roken van zalm vraagt een lage temperatuur. Doordat er niet met kunstmatige toevoegingen wordt gewerkt duurt het proces langer, maar hierdoor krijgt het ook de tijd om goed te drogen en te pekelen. De zalm is hierdoor super sappig en goed geconserveerd.

Deze zalm wordt in Monnickendam gerookt door Zalmhuis Steur. Het proces van zouten, roken en rijpen duurt ongeveer 72 uur. Hierbij komt de temperatuur nooit boven de 27C. De geheime melange van 4 houtsoorten is geheel FSC gecertificeerd.

 

 

Dit product is leverbaar op

  • di
  • wo
  • do
  • vr
  • za
  • zo
  • ma
5,99

Specificaties

Bewaren

Bewaren in de koelkast

Tenminste houdbaar tot

7 dagen

Extra info

Duurzaam gekweekt uit Schotland gerookt zonder kunstmatige toevoegingen. Bevat alleen zout
Geschikt om thuis in te vriezen, daarvoor ompakken in een diepvries zak.

Recent bekeken