Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
snelle cassoulet

snelle cassoulet

ca. 30 min
2
personen

Met heimwee naar de zomer in Frankrijk, stoven we in een handomdraai deze smakelijke cassoulet van bonen, vlees en specerijen. 

Ook Lekker (met)

400 g witte bonen (geweekt en gaar gekookt)
1 teentje knoflook
1 ui
1 tl pimenton (Spaans gerookt paprikapoeder)
scheut Spaanse extra vergine olijfolie
snufje zout en peper
150 g chorizo
4 vrije uitloop eieren
takjes bladpeterselie – binnenkort verkrijgbaar van Hollandse bodem
0 0
witte bonenstoof met chorizo

witte bonenstoof met chorizo

en gebakken ei
Hoofdgerecht
ca. 20 min
4
personen
100 g gedroogde zwarte - en bruine boontjes (1 nacht geweekt)
2 regenboogwortels
2 winterpeen
1 pastinaak
1 teen knoflook
2 takjes rozemarijn (vanaf voorjaar weer verkrijgbaar van Hollandse bodem :-))
stukje Remeker kaas
1 sjalotje
3 el olijfolie om te bakken
300 g risottorijst
1 glas droge witte wijn
800 ml groente-knoflookbouillon
zout en peper
0 0
bonenrisotto

bonenrisotto

met geroosterde groenten
Hoofdgerecht
ca. 120 min
4
personen

Recent bekeken