Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Kogelbiefstuk (van dubbeldoelkoe) diepvries
Week
Prijs

Chef-koks zijn blij met de ‘dubbeldoelkoeien’ van Edwin en Anita Heijdra. Het vlees van deze voormalige melkkoeien, die bij Heijdra afgemest worden, is namelijk van ouderwetse kwaliteit: prachtig gemarmerd, goed van smaak en mals. De luxe delen belanden met regelmaat in sterrenrestaurants, maar gelukkig blijft er voldoende over voor thuiskoks. Deze malse kogelbiefstukjes bijvoorbeeld!

Dit product is leverbaar op

  • vr
  • za
  • zo
  • ma
  • di
  • wo
  • do
4,99
3,95

Specificaties

Bewaren

Bewaren in de koelkast

Tenminste houdbaar tot

10 dagen

Extra info

Van eigen bodem
Werkt volgens Keten Duurzaam Rundvlees
Duurzaam rundvlees met de kwaliteit en smaak van weleer van Hollandse koeien die eerst melk geven en nu lekker vlees

Recent bekeken