Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Risotto met porcini (bio)

Als culi word je blij van al het lekkers van GreenAge. Omdat GreenAge producten niet alleen biologisch zijn, maar ook fair. En daarnaast afkomstig van de beste producenten. Deze risotto met porcini (eekhoorntjesbrood) is gemaakt van de beste kwaliteit carnarolirijst en op smaak gebracht met kruiden en specerijen. Het enige dat je verder nog nodig hebt is bouillon, een scheutje olijfolie of lekkere roomboter en een klein beetje geduld.

Dit product is leverbaar op

  • zo
  • ma
  • di
  • wo
  • do
  • vr
  • za

Niet beschikbaar

3,59

Specificaties

Voedingswaarden per 100g

Energie
1422 kJ / 335 kcal
Vet
1,1 g
Verzadigd vet
0,2 g
Koolhydraten
72,5 g
Suikers
0,6 g
Voedingsvezels
1,8 g
Eiwitten
9,3 g
Zout
1,9 g

Bewaren

Droog en donker bewaren

Bereiden

Verhit een scheutje (olijf)olie in een pan met dikke bodem. Voeg de rijst toe en schep deze op laag vuur ongeveer 1 minuut om tot de korrels glazig zijn. Voeg al roerende in kleine gedeelten bouillon toe (650-750 ml in totaal). Voeg het volgende scheutje pas toe nadat het vorige is opgenomen. Herhaal dit tot de bouillon op is (15 - 17 minuten). Voeg naar smaak een klontje boter en geraspte Parmezaanse kaas toe.

Ingrediënten

Carnaroli rijst (91%), stukjes eekhoorntjesbrood, gedroogd (3,2%), zeezout, rijstmeel, uienstukjes (gedroogd), selderij (gedroogd), wortelstukjes (gedroogd), peterselie (gedroogd), preistukjes (gedroogd), extra vergine olijfolie, knoflook (gedroogd), maïszetmeel, miso (soja, rijst, water, zout, koji), gistextract, specerijen

Tenminste houdbaar tot

6 maanden

Allergie

Kan sporen bevatten van noten en pinda

Extra info

Biologisch

Recent bekeken