Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Kookboek 'Zuur' - Bas Robben
Bas Robben werd met zijn eerste kookboek meteen winnaar van de Gouden Garde tijdens de Kookboek van het jaar verkiezing 2016. Wij begrijpen wel waarom: prachtige fotografie en vormgeving, bijzondere recepten, brede achtergrondinformatie en met humor geschreven. Een must voor elke hobbykok, kookboekverzamelaar en  foodie. 
 
Alles is dit boek is zuur: van ceviche en zuurkoolkroketjes met gin-mayonaise tot en met in karnemelk gemarineerde kip en yuzulimonade. Bas Robben laat zien dat zuur vaak precies is wat er mist in een gerecht, zonder dat je het zelf doorhebt. Groentesoep knapt enorm op van een kneepje citroensap. Maar ook stoofpotten, roomijs en Japanse ramen smaken net een beetje beter met een vleugje zuur.

Zuur is niet alleen qua smaak interessant, maar ook zeker als bereiding. Door middel van leuke achtergrondinformatie doe je kennis op die direct toepasbaar is op je dagelijkse koken. Wedden dat je nooit meer een marinade zonder zuur durft te maken? Dit boek geeft je zestig recepten, van Oer-Hollands tot Oost-Aziatisch, waarin zuur een hoofdrol speelt.

Dit product is leverbaar op

  • ma
  • di
  • wo
  • do
  • vr
  • za
  • zo
24,99

Klanten die dit kochten, kochten ook..

Recent bekeken