Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Kokosstart mango (bio)

Een Nederlandse kokosvariatie van yoghurt, met onderin een laagje mango-puree.

Het wordt gemaakt door kokosmelk te laten fermenteren met plantaardige yoghurt bacteriën, waardoor het de frisse smaak van yoghurt krijgt, met een nasmaak van kokos.
De Kokosstart krijgt zijn zoete smaak van de kokosmelk en niet van toegevoegde suikers.

Het bestaat voor 98% uit kokosmelk en geeft hierdoor snel een verzadigd gevoel. Er wordt alleen kokosmelk gebruikt van plantages waar goede werkomstandigheden zijn voor alle werknemers.

Dit product is leverbaar op

  • ma
  • di
  • wo
  • do
  • vr
  • za
  • zo
2,69

Specificaties

Voedingswaarden per 100g

Energie
646 kJ, 156 kcal
Vet
13,6 g
Verzadigd vet
12,6 g
Eiwitten
1,5 g
Voedingsvezels
1,0 g
Koolhydraten
6,9 g
Suikers
4,1 g

Bewaren

Bewaren in de koelkast

Ingrediënten

Kokosnoot, mango, water, maniokwortel, probiotische culturen

Tenminste houdbaar tot

7 dagen

Recent bekeken