Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Klassiek: biefstuk met champignons

Klassiek: biefstuk met champignons

met geroosterde aardappels, rozemarijn en sla

ca. 45 min
2
personen

Een waardige klassieker: simpel en toch super smaakvol.

Ook Lekker (met)

4 mooie gelijke herten of ree biefstukken à 125 g
1 sjalotje
ca. 75 g koude roomboter
375 ml rode wijn (b.v. een goede Bourgogne)
1 pot wild fond (ca. 400 ml)
zout en peper
evt. maizena
0 0
hertenbiefstuk met rode wijn jus

hertenbiefstuk met rode wijn jus

met gepofte sjalotten en paddenstoelen
Hoofdgerecht
ca. 30 min
4
personen
150 ml rode wijn
1 pot runderfond
4 hertenbiefstukjes
2 tl venkelzaad
½ pompoen (ca. 750 g)
1 zakje farrotto & pompoen
2 el wilde gedroogde bosbessen
boter
1 bosje verse salie
20 4
Hertenbiefstuk met wilde bosbessenjus

Hertenbiefstuk met wilde bosbessenjus

Met geroosterde pompoen, ‘farrotto’ en gefrituurde salie
Hoofdgerecht
ca. 35 min
4
personen
2 st kogelbiefstuk
500 g zoete aardappel
2 el extra vergine olijfolie
1 el venkelzaad
zout en peper
1 sjalotten
1 teen knoflook
1 el boter
1 el olijfolie, om te bakken
300 g spinazie
0 0
Kogelbiefstuk

Kogelbiefstuk

met knoflookspinazie
Hoofdgerecht
ca. 40 min
2
personen

Recent bekeken