Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Jeroen Maass

Jeroen Maass

Toen Jeroen Maass en Louise du Toit tien jaar geleden vanuit hun cateringbedrijf van start gingen met het koken van kant-en-klaarmaaltijden was het aanbod fantasieloos. Verse ingrediënten werden nauwelijks gebruikt, kunstmatige toevoegingen des te meer. Dit moet anders, vonden ze. Door hun ruime ervaring (Jeroen als chef-kok, Louise als receptontwikkelaar) hadden ze ook de kennis en de creativiteit in huis om het totaal anders aan te pakken. De kant-en-klare gerechten van Uit de Keuken van Maass, gemaakt met verse ingrediënten, maar zónder nare toevoegingen, bleken een schot in de roos.

‘Onze maaltijden, soepen en salades worden elke dag vers bereid, door koks die volgens recept koken maar wel kunnen afproeven.

Ravioli met pompoensaus, cranberry falafel met linzen, klassieke Hollandse erwtensoep en een hele rits andere maaltijden, salades en soepen worden bij Uit de Keuken van Maass dagelijks vers gekookt. Door échte koks, die wat ze maken ook afproeven. Want al wordt er gewerkt met vaste recepturen en gestreefd naar een constante smaak, het blijft het ‘koken’. De tomaten kunnen over twee weken anders smaken dan vandaag. Het aanbod van Uit de Keuken van Maass verandert elke vier weken; naast verrassende nieuwkomers zijn er ook evergreens, zoals de masala van zoete aardappel en rode quinoa. ‘Herkenbaar met een twist’ blijft het streven.