Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
  • Wisselend aanbod per dag
  • op woensdag & vrijdag alle producten beschikbaar      
  • Meer weten over ZTRDG?

Herman ter Weele

  • slager
  • slagerij
  • vlees
  • zelfslachtend
  • zure zult
  • balkenbrij
  • rolpens
  • kruidnagelworst

Herman en Gerrit ter Weele behoren tot het uitstervende ras van zelfslachtende slagers. Daar zijn er nog maar rond de honderd van in heel Nederland en dat is jammer. Een zelfslachtende slager staat namelijk garant voor uitzonderlijke kwaliteit. Hij kiest zijn dieren zelf uit, slacht ze, portioneert ze en verwerkt het vlees – liefst van kop tot kont - tot een keur aan specialiteiten: klapstuk en kruudmoes (in het seizoen), maar ook ouderwetse dingen als zure zult, balkenbrij, rolpens, kruidnagelworst en rookworst. Bij Ter Weele worden ze gemaakt met receptuur die al generaties lang meegaat.

‘Wij verwerken dieren bij voorkeur van kop tot kont’

Het ambacht staat bij Ter Weele op zeldzame hoogte. Maar moderne ontwikkelingen gaan zoon en vader zeker niet uit de weg. Daarom werken ze bijvoorbeeld samen met Buitengewone Varkens, een initiatief waarbij langzaam groeiende varkensrassen (Gasconne en Bentheimer) zo goed mogelijk gehouden worden. Ze leven jaarrond buiten, in kleine familiegroepen, in een natuurlijke omgeving. Het vlees van deze varkens wordt bij Ter Weele verwerkt tot gehakt, verse worst en nog meer lekkers. Via ZTRDG kun je proeven hoe goed dat smaakt.