Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Havermoutpap met warm rood fruit

Havermoutpap met warm rood fruit

lijnzaad en walnoot

ca. 10 min
1
personen

Ook Lekker (met)

3 blaadjes gelatine
300 ml slagroom
80 g suiker
½ vanillestokje (in de lengte doorgesneden)
300 ml Boerenkarnemelk
ca. 200 g rood fruit:
bv. aardbeien, aalbessen, blauwe bessen, frambozen, bramen
4 el (biologisch) rood fruit siroop (natuurvoedingswinkel)
4 takjes munt
4 of 6 glazen schaaltjes van ca. 125 ml inhoud
0 0
Boerenkarnemelk pannacotta

Boerenkarnemelk pannacotta

met rood fruit
Desserts
ca 30 min. + 2 uur koelen
4
personen
Ca. 750 ml Campina BOER en LAND biologische volle yoghurt
ca. 700 g gemengd rijp rood fruit (bessen, aardbeien, frambozen, bramen)
paar takjes munt
extra nodig: bolzeef, schone theedoek en 4 wat hogere glazen
0 0
Hangop yoghurt flip

Hangop yoghurt flip

met rood fruit
Desserts
ca. 10 min. + 1 uur wachttijd
4
personen
750 g vers rood fruit (aardbeien, blauwe/rode bessen, frambozen, bramen)
1 tl kokosbloemsuiker
1 zakje framboossiroop
1 l volle yoghurt
3 takjes verse munt (binnenkort verkrijgbaar van Hollandse bodem)
0 0
rood fruit ‘fool’

rood fruit ‘fool’

met boerenyoghurt en munt
Desserts
ca. 15 min
4
personen

Recent bekeken