Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Hamburger van dubbeldoelkoe (diepvries)

Chef-koks zijn blij met de ‘dubbeldoelkoeien’ van Edwin en Anita Heijdra. Het vlees van deze voormalige melkkoeien, die bij Heijdra afgemest worden, is namelijk van ouderwetse kwaliteit: prachtig gemarmerd, goed van smaak en mals. De luxe delen belanden met regelmaat in sterrenrestaurants, maar gelukkig blijft er voldoende over voor thuiskoks. Deze overheerlijke hamburgers bijvoorbeeld

Dit product is leverbaar op

  • zo
  • ma
  • di
  • wo
  • do
  • vr
  • za
1,99

Specificaties

Bewaren

Bewaren in de diepvries

Tenminste houdbaar tot

6 maanden

Extra info

Duurzaam rundvlees met de kwaliteit en smaak van weleer van Hollandse koeien die eerst melk geven en nu lekker vlees
Werkt volgens Keten Duurzaam Rundvlees

Recent bekeken