Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Gestoofde hazenboutjes in chocoladejus

Gestoofde hazenboutjes in chocoladejus

polenta koekjes, cranberries en prei

1 uur en 45 min. (incl. stooftijd)
4
personen

Niet een supersnel gerecht om te maken, maar wel makkelijk én berelekker! Een perfect stoofgerecht om een dag vantevoren te bereiden. Het krijgt dan nog meer smaak..

Ook Lekker (met)

1 ui
2 teen knoflook
3 witlofstronk
olijfolie
1 pot groenteknoflookbouillon
50 ml slagroom
zout en peper
80 g broodkruim van 1 Woeste Knoest (brood)
½ bosje peterselie
½ citroen
1 x paddenstoelenmix
Extra nodig:
Keukenmachine en staafmixer
0 0
licht romige witlofsoep

licht romige witlofsoep

met paddenstoelen en ‘gremoulata’
Voorgerecht
ca. 30 min
4
personen
3 blaadjes gelatine
5 dl slagroom
80 g suiker
1 vanillestokje
1,5 dl melk
voor de siroop:
4 rode bieten
1 el suiker
2 cm verse gember
1 reep pure chocolade
shiso purper (garnering)
Extra nodig:
6 puddingvormpjes van 75 ml, rasp
0 0
Vanille ‘pannacotta’ met bietencoulis

Vanille ‘pannacotta’ met bietencoulis

en pure chocolade
Desserts
60 min. + 40 min. bieten koken
6
personen
200 g Franse linzen
1 wortel
1 ui
1 teentje knoflook
extra vierge olijfolie
1 glas witte wijn
8 ‘Mariejetjes’ (pot snoeptomaatjes in zoetzuur)
2 x 125 g bio mozzarella
75 g rucola
zout en peper
Extra nodig: keukenmachine
0 0
Linzensalade met mozzarella

Linzensalade met mozzarella

‘Mariejetjes’ en rucola
Mistletoe Magic
ca. 35 min
2
personen

Recent bekeken