Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Gepofte aardappel met spek en belegen kaas

Gepofte aardappel met spek en belegen kaas

Perfect bijgerecht

ca. 50 min
4
personen

Makkelijk te maken en erg lekker. Je kunt varieren met verschillende soorten aardappels, maar de Eigenheimer van de Familie Barendregt leent zich perfect voor dit recept. Lekker op de BBQ maar bij een salade, geroosterde kip of gebakken lamsvlees.

 

Ook Lekker (met)

4 stengels bleekselderij
2 jonge venkelknol
klein bosje platte peterselie
citroensap van 1 à 2 citroenen
4 à 6 el extra vergine olijfolie
evt. ahornsiroop (maple syrup)
zout en peper
2 el geroosterde pompoenpitten
stukje Parmezaanse kaas
0 0
'fennel-celery salad'

'fennel-celery salad'

met geroosterde pompoenpitten en Parmezaanse kaas
Lunch
ca. 20 min
4
personen
1½ citroen
4 teentjes knoflook
snufje zout en peper
6 el olijfolie
500 ml Griekse yoghurt
2 middelgrote eieren
1 hele (Kromhoekster) kip
1 bosje bieslook, binnenkort verkrijgbaar van Hollandse bodem
5 1
kip in yoghurt

kip in yoghurt

Hoofdgerecht
ca. 90 min
4
personen
ca. 2 kg hele lamsschouder, 1 biologische citroen, 1 grote teen knoflook, 3 takjes rozemarijn, 1 el grof zeezout, grof gemalen peper, 2 stuks steranijs, 4 el olijfolie, 75 g gedroogde vijgen, 75 g dadels
0 0
'slow roasted'

'slow roasted'

lamsschouder
Hoofdgerecht
ca. 10 min. (+ ca. 4½ uur oventijd)
4
personen
1 ribstuk (varkenskoteletten aan een stuk) van ongeveer 1 kg, 3 tenen knoflook, 3 takjes verse tijm, 1 grote oerwortel, 1 winterpeen, 1/2 knolselderij, 200 g pastinaak, 2 el olijfolie, 2 el honing, 2 el simpele balsamico-azijn, 1 tl gedroogde, verkruimelde rode pepertjes, zout
0 0
varkensribstuk

varkensribstuk

met wintergroente
Hoofdgerecht
ca. 75,6 min
2
personen

Recent bekeken