Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
  • Knettervers voedsel en (bijzonder) lekkere producten!
  • Voor zondag 21:00 uur besteld = dinsdag in huis
  • Voor woensdag 21:00 uur besteld = vrijdag in huis
Pasta Garofalo radiatori

De pasta van Garofalo heeft een lange geschiedenis. In 1789 gaf het stadje Gragnano, onder de rook van Napels, inwoner Michele Garofalo via een speciale wet het exclusieve recht om pasta te maken. Michele bezat molens en waterbronnen met precies de juiste minerale samenstelling; de perfecte plek dus voor het maken van pastadeeg. 

Eeuwenoude kennis wordt inmiddels gecombineerd met nieuwe technieken, maar nog steeds wordt er gewerkt met bronzen mallen en de beste durum tarwe. Dat ze pasta in Italië zeer serieus nemen is bij Garofalo wel duidelijk: ze beschouwen elke vorm als een andere pasta. 

 

1,99

PDP

  • Knettervers voedsel en (bijzonder) lekkere producten!
  • Voor zondag 21:00 uur besteld = dinsdag in huis
  • Voor woensdag 21:00 uur besteld = vrijdag in huis
  • Meer weten over ZTRDG?

Recent bekeken