Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
250 g boter
75 g cacao
2 eieren
200 g kristalsuiker
150 ml yoghurt
½ tl kruidnagel
½ tl kaneel
300 g bloem
2 tl bakpoeder
150 g hazelnoten
snufje zout
1 pot stoofpeertjes
100 ml slagroom
Extra nodig:
1 springvorm Ø 18 cm
bakpapier
0 0
Kruidige chocoladetaart

Kruidige chocoladetaart

met stoofpeertjes
Main
ca. 60 min
12
personen
250 g verse pasta
2 tenen knoflook
10 blaadjes salie
zout en peper
extra vergine olijfolie
0 0
Pasta perfectie

Pasta perfectie

met salie en knoflook
Main
ca. 15 min
2
personen
75 g rucola
150 g burrata
10 honingtomaatjes
zeezoutvlokken
versgemalen zwarte peper
extra vergine olijfolie
0 0
Rappe rucolasla

Rappe rucolasla

met honingtomaatjes
Main
ca. 5 min
2
personen
Voor de peperoni arrosto
4 sjalotten
3 paprika’s rood + geel
4 takjes platte peterselie
1 grote knoflookteen
1 el kappertjes
zout en peper
extra vergine olijfolie
Voor de dorade
1 dorade schoongemaakt
3 takjes rozemarijn
1 citroen
zout en peper
extra vergine olijfolie
0 0
Duivels lekkere Dorade

Duivels lekkere Dorade

uit de oven
Main
ca. 25 min. + ca. 45 min. oventijd
2
personen

ZTRDG en ELLE-ETEN. Een lekker stel. Zeker wanneer we de handen ineen slaan. Dan onstaat er iets bijzonder lekkers. Recepten die simpel om te maken zijn, maar veelzijdig in beleving. Gerechten die de elegantie hebben van Elle, maar tegelijkertijd robuust en sterk zijn. Eten dat verantwoord is, maar onbeschamend smakelijk. Kortom eten voor Elle op ZTRDG.