Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
  • Knettervers voedsel en (bijzonder) lekkere producten!
  • Voor zondag 21:00 uur besteld = dinsdag in huis
  • Voor woensdag 21:00 uur besteld = vrijdag in huis
Edwin Klaasen

Edwin Klaasen

Desembrood verdient respect en liefde!

Desembrood bak je niet in een half uurtje. Veel mensen beginnen er daarom niet  aan. Het kost aandacht, tijd en kennis. Toch kan iedereen het, vindt Edwin Klaasen: de man die alles van desembrood weet.

Edwins broden zijn een lust voor het oog en voor de smaakpupillen. Zijn missie? Brood moet weer respect krijgen. En die van Desemenzo helemaal. Die hebben namelijk een eigen desemcultuur, bevatten bewust geselecteerde grondstoffen en worden op een unieke manier handgevormd en gebakken door topbakkers vanuit drie plekken in Nederland. 

Geen hypes en trends, maar wel vernieuwing en kwaliteit. Dat is Desemenzo. Edwins passie voor brood ontstond toen hij een klein jochie was. Op z’n veertiende ging hij als zaterdaghulp aan de slag bij een bakkerij. Vanaf dat moment wist Edwin dat hij bakker wilde worden. Die liefde voor het vak is er nog steeds. Niet alleen door het bakken van brood, maar ook door de kennis te verspreiden via workshops en een eigen boek. Brood bakken kan iedereen, zegt hij, zolang je er maar gevoel en passie voor hebt. Dan komt dat perfecte brood vanzelf.

En dat lijken steeds meer mensen te zien want Edwin verovert momenteel het hart van menig thuisbakker in Nederland en België. Naast zijn broden en zijn bakboek, kunnen liefhebbers thuis nu ook experimenteren met zijn assortiment van zeven soorten bloem en meel.

 

Producten van Desemenzo