Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
  • Knettervers voedsel en (bijzonder) lekkere producten!
  • Voor zondag 21:00 uur besteld = dinsdag in huis
  • Voor woensdag 21:00 uur besteld = vrijdag in huis

D'n Ark

Als voormalig chef-kok heeft Joost van Roosmalen niet alleen in de keuken gestaan, maar ook veel gereisd. Over de hele wereld kookte en at hij; hoe exotischer, hoe spannender. Tot hij een paar jaar geleden (her)ontdekte dat er in zijn Brabantse ‘achtertuin’ de mooiste dingen groeiden. Joost maakte soep van lokale asperges, jam van blauwe bessen en chutney van groene tomaten. Ging hij aanvankelijk met zijn racefiets de boer op om ingrediënten te scoren, tegenwoordig weten de boeren en tuinders hém te vinden.

‘Mijn zoetzure bietjes pof ik in de oven waardoor ze een heerlijk rokerige smaak krijgen’

Met D'n Ark zet Joost een scala aan smaakmakers op tafel: van chioggia-bietjes in zoetzuur tot volle pastasaus met ansjovis en zijn befaamde pickles. Vrijwel al zijn ingrediënten vindt hij in het Brabantse Groene Woud en De Kempen. En wat op dát moment het lekkerst is wordt geoogst, verwerkt en in de mooie weckpotjes van Dn Ark gedaan. Door Joost’s achtergrond als chef-kok smaakt de inhoud daarvan fantastisch. De ingrediënten worden op de dag van de oogst verwerkt, alles wordt geproefd vóór het de pot in gaat en dat er nergens geur- kleur of smaakstoffen in zitten, is vanzelfsprekend.