Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
 ‘Chowder’ met kokkels

‘Chowder’ met kokkels

en zeewolf

ca. 50 min
4
personen

Hoe vol wil jij hem hebben? Kijk, als je dan een Chowder maakt, zorg dan dat die vissoep propvol lekkers zit. Traditioneel wordt de Amerikaanse ‘clam chowder’ bereidt met mais, spekjes, melk en – uiteraard – clams. Maar laat je fantasie gerust de vrije loop.

Ook Lekker (met)

8 plakken spek
4 hamburgers
4 eieren
8 sneden stevig brood
4 el mayonaise
75 g rucola
½ bakje tuinkers
0 0
Ontbijtburger met spek, rucola

Ontbijtburger met spek, rucola

tuinkers en gepocheerd ei
Brunch
ca. 20 min
4
personen
voor de saus:
4 tenen knoflook
1 ui
1 bakje (250 g) kastanje champignons
3 el olijf olie
2 el gedroogde oregano
3 blikjes gepelde tomaten
400 g kipfilet
zout en peper
voor de bechamelsaus:
50 g roomboter
60 g bloem
400 ml melk
nootmuskaat
voor de lasagne:
250 g verse lasagnebladen
375 g bio mozzarella
200 g Parmezaanse kaas
extra nodig:
2 l inhoud ovenschaal, keukenmachine.
0 0
‘Comfort’ Lasagne

‘Comfort’ Lasagne

met kipgehakt en kastagnechampignons
Hoofdgerecht
ca. 1,5 uur
4
personen
4 eieren
300 ml volle melk
4 el rietsuiker
75 g roomboter
50 ml calvados
citroensap
gemalen kaneel
340 gram casinobrood zonder korstjes
1 appel
slagroom
Boomgaard jam
ovenschaal inhoud ca. 1, 5 L
15 3
bread and butter pudding

bread and butter pudding

met appel
Desserts
ca. 15 min, baktijd: ca. 45 min.
8
personen

Recent bekeken