Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
CHIMICHURRI, PITTIGE PAPRIKASAUS  EN SINAASAPPEL/KERVEL GREMOLATA

CHIMICHURRI, PITTIGE PAPRIKASAUS EN SINAASAPPEL/KERVEL GREMOLATA

DE PERFECTE SMAAKMAKERS VOOR BIJ DE BBQ

ca. 10 min
4
personen

Voor wie net even verder wil gaan dan de standaard bbq-sauzen - veel verder eigenlijk - en eens een nieuw en verfrissend repertoire wil toevoegen aan de bbq, hebben we 3 heerlijke sausjes bedacht: chimicurri, paprikasaus en gremolata. Alledrie niet alledaagse smaakmakers die ook nog eens in een handomdraai, met een blender dan, gemaakt zijn. Zo geef je een eenvoudige bbq een verfrissende twist.

Ook Lekker (met)

2 rode uien
500 g groene asperges

Voor de gremolata:
1 el sinaasappelschil
1 el citroenschil
2 teentjes knoflook
4 takjes tijm - binnenkort verkrijgbaar van Hollandse bodem
4 takjes kervel
zout en peper
0 0
GROENE ASPERGESPIESJES

GROENE ASPERGESPIESJES

MET RODE UI EN SINAASAPPEL/KERVEL GREMOLATA
Main
ca. 20 min
4
personen
4 entrecotes
2 prei
zout en peper
2 el extra vergine olijfolie

Voor de saus:
1 paprika
2 sneetjes brood
2 tenen knoflook
2 tl komijnzaad
1 rode peper
2 el amandelen
sap van 1/2 citroen
1 el extra vergine olijfolie
zout en peper
0 0
ENTRECOTE VAN DE BBQ

ENTRECOTE VAN DE BBQ

MET GEGRILDE PREI EN PITTIGE PAPRIKASAUS
thema
ca. 30 min
4
personen

Recent bekeken