Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Chilli Sin Carne

Chilli Sin Carne

met maïstortilla’s

ca. 50 min
2
personen

Hier komt geen pakje aan te pas. En ook geen vlees. Maar wel vezelrijke zwarte bonen en een boel kruiden. Rijk van smaak en nog gezond ook.

 

Ook Lekker (met)

voor de salsa:
6 tomaten
1 lente-uitje
4 takjes koriander
4 takjes platte peterselie
2 el sweet chili sauce (toko)
voor de taco's:
8 soft taco tortilla's
1 krop romaine sla
1 rode ui
1 klein blikje gekookte maïs
½ bosje radijsjes
½ citroen
300 g scholfilet
2 tl (gerookt) paprika poeder
300 g diepvries-gamba’s (ontdooid)
1 teentje knoflook
scheutje olie om te bakken
snufje peper en zout
0 0
taco’s met scholfilet

taco’s met scholfilet

gamba’s en salade
Hoofdgerecht
ca. 30 min
4
personen
1 Lente-ui
1 komkommer
sap van halve citroen
350 g kipfilet
1 tl gemalen koriander
1 tl gemalen komijn
1 mspt chilipoeder
6 maistortilla’s (klein)
verse koriander
Scarlett & Mustard tomato salsa*
olijfolie
0 0
Taco’s met kip en knapperige groenten

Taco’s met kip en knapperige groenten

Scarlett & Mustard tomato salsa
over smaakcollectie
ca. 10 min
6
personen
VOOR DE SALSA VERDE:
1 bosje verse koriander
1 bosje verse platte peterselie
½ bosje verse munt
1 middel rode ui
2 tenen knoflook
sap van 1 limoen
4 el extra vergine olijfolie
zout en peper
OVERIG:
½ pompoen
2 avocado’s
1 blikje mais ( ca. 230 g)
10 honingtomaatjes
1 pak Taiyari maïstortilla’s
zout en peper
0 0
ORANJE TACO’S

ORANJE TACO’S

Hoofdgerecht
ca. 30 min
4
personen
1 tomaat
½ lente-uitje
3 takjes koriander
200 g gerookte zalmsnippers of blokjes
1 el zure room
paprikapoeder
limoen
rucola
1 zak nachochips (rond)
0 0
mini zalmsalade taco’s

mini zalmsalade taco’s

met tomaat en limoen
Borrel en Snack
ca. 10 min
2
personen
1 winterpeen
1/2 witte kool
1/2 rode ui
1 bosje radijsjes
2 el Let's Salsa Smokin' Bell pepper
4 el mayonaise
320 g kabeljauw
100 g bloem
1 ei
olijfolie om in te bakken
maistortilla's
4 takjes koriander
0 0
maistaco's met krokant gebakken vis

maistaco's met krokant gebakken vis

en wortelsalade met chipotle dressing
Hoofdgerecht
ca. 25 min
2
personen
VOOR DE GEMARINEERDE KIP:
ca. 800 g kipdijfilet
3 el olijfolie
4 tenen knoflook
1 rode peper
4 el koriander
2 el limoensap
½ tl zout
OVERIG:
½ rode kool
½ witte kool
50 g rozijnen
2 el mayonaise
2 el Smokin’ bell pepper sauce
zout en peper
8 Taiyari maïstortilla’s
verse koriander om te garneren
0 0
COOLE KIPTACO'S

COOLE KIPTACO'S

Hoofdgerecht
ca. 30 min + 2 uur marineren
4
personen

Recent bekeken