Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
  • Knettervers voedsel en (bijzonder) lekkere producten!
  • Voor zondag 21:00 uur besteld = dinsdag in huis
  • Voor woensdag 21:00 uur besteld = vrijdag in huis
Calasparra  risotto met broccoli

Calasparra risotto met broccoli

tomaatjes en Beemster kaas

ca. 40 min
2
personen

Bij deze frisse, maar goed gevulde risotto loopt het water ons in de mond. Gemaakt met traditionele Spaanse rijst uit de provincie Murcia.

Ook Lekker (met)

1 sjalotje
2 el bak olijfolie
150 g risotto (arborio)rijst
1 glas witte wijn
600 ml groentebouillon
1 el boter
zout en peper
150 g lekkere volle belegen Boerenkaas
2 el pijnboompitten
ca. 150 g gemengde salade
3 eiwitten
bloem
1 zakje panko broodkruim (*Japans paneermeel, verkrijgbaar in toko
4 el extra vergine olijfolie
2 witte balsamico azijn
1 tl honing
2 tl grove mosterd
olie om te frituren
0 0
salade met gefrituurde risottoballetjes

salade met gefrituurde risottoballetjes

met Boerenkaas
Bijgerecht
Ca. 15 min. + voorbereiding: 1 uur
4
personen
aluminiumfolie
4 grote aardappels (licht kruimig)
bosje verse knoflookbieslook
4 plakjes lichtgerookt ontbijtspek
1 el roomboter
zout en peper
100 g belegen boerenkaas
2 lente-uitjes
0 0
Gepofte aardappel met gerijpte boerenkaas

Gepofte aardappel met gerijpte boerenkaas

Knoflookbieslook, lente-uitjes en ontbijtspek
Bijgerecht
ca. 50 min
4
personen
1, 5 kg kruimige aardappels
1 krop verse andijvie (ca. 700g)
150 g halfharde boerengeitenkaas
1, 5 dl boerenmelk
2 el boerenroomboter
250 g cherry-tomaatjes
3 takjes peterselie
peper en zout
nootmuskaat
extra nodig puree stamper
4 1
Hollands stamppotje met andijvie

Hollands stamppotje met andijvie

boerengeitenkaas en gebakken tomaatjes
Hoofdgerecht
ca. 35 min
4
personen

Recent bekeken