Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
  • Wisselend aanbod per dag
  • op woensdag & vrijdag alle producten beschikbaar      
  • Meer weten over ZTRDG?
rozijnen
4 eieren
Vechtenaer Paleo brood mix*
1 tl zout
50 ml olijfolie
boeren roomboter
De Laarhoeve pruimenjam*
5 1
Rozijnenbrood

Rozijnenbrood

met boeren roomboter en pruimenjam
Lunch
10 minuten + 60 minuten bakken
4
personen
75 ml water
50 ml Pinkyrose Dark Caramel Sea Salt
200 g kristalsuiker
6 eieren
300 g karnemelk
250 g bloem
2 tl bakpoeder
2 el suiker
½ tl zout
4 el roomboter
2 bananen
50 g pecannoten
0 0
Pancaketaart met banaan, pecannoten

Pancaketaart met banaan, pecannoten

en dark caramel sea salt siroop
Main
ca. 45 min
4
personen
1393 kJ / 329 kcal 63,5 g 2,0 g 8,0 g 0,7 g 1,3 g 11,2 g 0,03 g
0 0
Teff gepoft (bio)

Teff gepoft (bio)

Granen
2
personen
200 g bloem + extra voor bestuiven
6 gr droge gist
150 ml handwarm water
1 tl zout
6 witte asperges
2 el extra vergine olijfolie
90 g ontbijtspek
6 eieren
50 g geraspte kaas
bosje bieslook
0 0
Aspergepizza met ei en ontbijtspek

Aspergepizza met ei en ontbijtspek

Een ontbijtje waar je u tegen zegt
Ontbijt
ca. 20 min + 45 min. rijzen
6
personen
250 g bladerdeeg
100 g koud gerookte zalm
ca. 250 g witte asperges
2 el kappertjes in zout
1 el verse dille (binnenkort verkrijgbaar van Hollandse bodem)
2 eieren
100 ml slagroom
zout en peper
0 0
ASPERGEQUICHE VOOR DE LENTE

ASPERGEQUICHE VOOR DE LENTE

MET ZALM EN DILLE
Brunch
ca. 30 min
2
personen
12 asperges
150 g roomboter
1 bakje tuinkers of andere verse cress
evt. ½ citroen
zout & peper
0 0
asperges

asperges

met ‘beurre noisette’ en tuinkers
Voorgerecht
ca. 15 min
4
personen
8 groene asperges
1 hele varkenshaas, ca. 250g
2 el sesamzaad
2 el sesamolie
1 el sojasaus
½ rode peper
zout
0 0
asperges

asperges

met varkenshaas en sesam
Hoofdgerecht
ca. 20 min. + 30 min. marineren
4
personen
20 Hollandse asperges
zout & peper
suiker
1 stukje foelie
klein bosje verse salie
½ pakje boter
8 plakken herderham
4 vrije uitloop eieren
100 ml olie om in te bakken
100 g (geraspte) parmezaan
0 0
asperges

asperges

met knapperige ham, ei, salie en parmezaan
Voorgerecht
ca. 30 min
4
personen
1 kg witte asperges
200 g zeekraal
1 potje zalm-eitjes
1 klein bosje bieslook
1 glas witte wijn
1 sjalotje
1 tl witte wijnazijn
150 g roomboter
nufje zout & peper
0 0
asperges met beurre blanc

asperges met beurre blanc

en zalm-eitjes
Hoofdgerecht
ca. 20 min
4
personen
ca. 900 g verse groene asperges
olijfolie om in te bakken
1 el boter
4 biologische eieren
peper & grof zeezout
stuk Parmezaanse kaas
0 0
asperges met gebakken ei

asperges met gebakken ei

en Parmezaan
Bijgerecht
ca. 20 min
6
personen
500 g groene asperges
500 g witte asperges
100 g gepelde Hollandse garnalen
2 biologische eieren
1 klein bosje dille
1 biologische kropsla
2 el extra vergine olijfolie
2 tl sherry-azijn
snufje zout & peper
0 0
asperges met kropsla

asperges met kropsla

en Hollandse garnalen
Lunch
ca. 20 min
4
personen
1 kg Hollandse asperges
zout
suiker
stukje foelie
2 el mayonaise
1 el yoghurt
1 citroen
zout & peper
1 bos waterkers
gepelde ongezouten pistachenoten
0 0
aspergessalade

aspergessalade

met citroenmayonaise, waterkers en pistache
Voorgerecht
ca. 30 min
4
personen
500 g asperges
2 sjalotten
30 g boter
1 kruimige aardappel (bijv. Frieslander)
1 l aspergekookvocht (blijft over na het koken van de asperges)
200 ml slagroom
1 eigeel
2 el herder crunch
eventueel: veldsla of rucola
zout en peper
0 0
ASPERGEVELOUTÉ

ASPERGEVELOUTÉ

ROMIGE ASPERGESOEP MET HERDER CRUNCH
Thema Recepten
ca. 30 min
4
personen
1 bosje groene asperges
1 stukje verse gember
1 chilipeper
2 el oestersaus
1 el gemberstroop
1 teentje knoflook
1 klein bosje koriander
1 bosje lente-ui
2 el zonnebloemolie
snufje zout
0 0
gebakken asperges

gebakken asperges

met gember en chili
Hoofdgerecht
ca. 15 min
4
personen
16 witte asperges
1 bosje bladpeterselie (binnenkort verkrijgbaar van Hollandse bodem)
1 citroen
1 teentje knoflook
1 klein rood uitje
2 el extra vergine olijfolie
zout en peper

Extra nodig: grillpan
0 0
Gegrilde asperges

Gegrilde asperges

met gemarineerde rauwe asperges
Voorgerecht
ca. 20 min
4
personen
20 groene asperges
1 kropsla
1 rood uitje
1 tl sherryazijn
100 g chorizo in dunne plakjes
2 takjes peterselie
2 el aïoli
2 el extra vergine olijfolie
snufje zout en peper
0 0
Groene asperges

Groene asperges

met kropsla en chorizo
Voorgerecht
ca. 20 min
4
personen
1, 5 pond witte asperges
1 dl witte wijn
10 blaadjes gelatine
1 bosje bieslook
1 bosje dille
1 bosje peterselie en/of kervel
2 grote tomaten
1 citroen
2 eieren
zout en peper
extra nodig: cakevorm (1, 5 l inhoud)
0 0
hure (terrine) van asperges

hure (terrine) van asperges

en tuinkruiden
Voorgerecht
ca. 60 min
6
personen
8 stuks Hollandse asperges
6 eieren
2 à 3 zuringblaadjes
peper en zout
suiker
foelie
scheut melk of room
roomboter
boerenbrood
2 koekenpannen
0 0
omelet met asperges

omelet met asperges

en zuring
Lunch
ca. 40 min
2
personen
3 el echte (niet zoete) mayonaise (bv.Tons Belze Majoneis), 2 el fijngesneden kruiden(peterselie, bieslook, dragon of basilicum), 500 g groene asperges, olie om te bakken, 1 teen knoflook, zout en peper, 1 bakje microsla (verkrijgbaar bij groentespecialist), of cress van rucola, limoen
0 0
warme groene asperges

warme groene asperges

met kruidenmayonaise
Voorgerecht
ca. 15 min
4
personen