Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Asperges met gebakken herderham

Asperges met gebakken herderham

en ei, salie en kaas

ca. 30 min
4
personen

Een Hollandse klassieker met herderham, ei, kaas en een uitstapje naar Italië. Salie wordt veel gebruikt in de Italiaanse keuken en geeft het witte goud een verrukkelijk italiaans accent. Serveer op een grote schaal en je maakt geheid indruk op je vrienden. 

Ook Lekker (met)

500 g verse spaghetti
2 eieren
90 gram geraspte Parmezaanse kaas
500 g groene asperges
2 el extra vergine olijfolie
200 g spekblokjes
2 teentje knoflook
4 takjes peterselie
zout en peper
0 0
PASTA CARBONARA

PASTA CARBONARA

MET GROENE ASPERGES
Hoofdgerecht
ca. 25 min
4
personen
500 g asperges
2 sjalotten
30 g boter
1 kruimige aardappel (bijv. Frieslander)
1 l aspergekookvocht (blijft over na het koken van de asperges)
200 ml slagroom
1 eigeel
2 el herder crunch
eventueel: veldsla of rucola
zout en peper
0 0
ASPERGEVELOUTÉ

ASPERGEVELOUTÉ

ROMIGE ASPERGESOEP MET HERDER CRUNCH
Thema Recepten
ca. 30 min
4
personen
163 kcal 15 g 10 g 2 g 2 g 1 g 0 g
1 kg vastkokende aardapelen
2 el olijfolie om te bakken
zout & peper
0 0
Geroosterde aardappelen

Geroosterde aardappelen

heerlijk als bijgerecht
Bijgerecht
ca. 20 min
4
personen

Recent bekeken