Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Adukibonen (bio)

500 Gram

Greenage

Adukibonen week je eerst een nachtje, waarna je ze kookt en verder verwerkt. Maak er zelf bonenpasta van als basis voor een Aziatisch dessert of gebruik ze voor eigentijdse verrassende brownies of houmous. Daarnaast doen ze het ontkiemd bijzonder goed als variant op taugé!

Dit product is leverbaar op

  • di
  • wo
  • do
  • vr
  • za
  • zo
  • ma
2,49

Specificaties

Voedingswaarden per 100g

Energie
1320 kJ / 313 kcal
Eiwitten
21,3 Gram
Koolhydraten
47,8 Gram
Suikers
1,9 Gram
Voedingsvezels
14,4 Gram
Vet
1,3 Gram
Verzadigd vet
0,6 Gram
Zout
0,125 Gram

Bereiden

was de adukibonen en week ze een nacht in een pan met ruim water. Kook ze daarna 45 tot 60 minuten in ruim water. Gebruik 80 tot 100 gram rauwe bonen per persoon.

Ingrediënten

adukibonen*. *van gecontroleerde biologische landbouw

Tenminste houdbaar tot

163

Recent bekeken