Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
  • Knettervers voedsel en (bijzonder) lekkere producten!
  • Voor zondag 21:00 uur besteld = dinsdag in huis
  • Voor woensdag 21:00 uur besteld = vrijdag in huis
Ad Reinders

Ad Reinders

Het geheim achter de plaatham, bresaola, herderham en droge worst van Ad Reinders? Dat is in de eerste plaats het eersteklas vlees dat Ad gebruikt, maar ook het feit dat er in elk product zo veel tijd en aandacht wordt gestoken. Het zouten, rijpen, drogen en roken neemt weken, soms zelfs maanden in beslag, waardoor het vlees op een natuurlijke manier z’n smaak ontwikkelt. Dat kan natuurlijk sneller, met behulp van kunstmatige toevoegingen. Maar die heeft Ad al heel lang geleden uit z’n boekje geschrapt.

‘Als je grondstoffen van eersteklas kwaliteit zijn, ga je toch niet met E-nummers knoeien?’

Ad Reinders houdt niet alleen van puur en eerlijk, maar ook van lokaal. Hij werkt samen met boeren uit de regio die hun vee kleinschalig en diervriendelijk houden. Zijn plaatham maakt hij van het eersteklas varkensvlees van het LIVAR kloostervarken. Zijn bresaola van rundvlees van Jan Slangens Wagyu-farm. Het schapenvlees voor de herderham komt van de zorgboerderij van herder Hans Wolters. Korte lijnen en een verhaal dat klopt; daar houdt Ad van. Maar ook van topkwaliteit. Z’n bresaola heeft hij eens aan Italianen laten proeven en ‘de ogen vielen bijna uit het hoofd, zó lekker vonden ze die’.

Producten van Ad Reinders